سلام.
این غذا خیلی خوشمزه و آسونه! اگه تونستین حتما درست کنین. فقط یه چیزی !
اصل این غذا رب نداره!!! ولی بدون رب یه جوری بود! یعنی مطمئن بودم اگه بیارم سر سفره شوهری ایراد می گیره و نمی خوره. رب زدم کلا تغییر کرد و عاااااااالی شد!
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
لپه : نیم کیلو
اسفناج : 1 کیلو
پیاز کوچک : 1عدد
آرد برنج : 3 ق غ
آبغوره : نصف پ
نمک و فلفل : کمی
طرز تهیه :
لپه رو از شب قبل خیس کنین.
بعد بذارین روی حرارت تا بپزه.
گوشت چرخ کرده , پیاز رنده شده و نمک و فلفل رو با هم خوب ورز بدین. بعد به صورت کوفته ریزه در بیارین (به اندازه یه گردو یکمی کوچکتر بردارین ) و داخل 1 ق غ آرد برنج بغلطونین.
کوفته ریزه ها رو داخل روغن یه سر تفتی بدین.
بعداز چند دقیقه اسفناج ها رو اضافه کنین و اونا هم یه سر تفت بدین.
2 قاشق آرد برنج باقی مونده رو با آبغوره مخلوط کنین و روی کوفته ریزه و اسفناج بریزین تا به جوش بیاد.
وقتی به جوش اومد لپه های پخته شده رو هم اضافه کنین و در قابلمه رو ببندین و اجازه بدین تا نیم ساعتی به دل بپزه و خوب جا بیوفته.
آخراش که داشت کم کم جا میوفتاد , من یه قاشق رب تفت دادم به اضافه یه خورده زردچوبه ( غذا بدون زردچوبه برای من معنا نداره:) و به قابلمه اضافه کردم.
نمک هم زدم و بعد از چند دقیقه زیر حرارت رو خاموش کردم و با کته خوشمزه نوش جان کردیم .
--- به جای ابغوره می تونین کمی ابلیمو بزنین.
--- رنگ برنجم اب لبوی :)
خیلی خوشمزه میشه حتما امتحان کنین.
نوش جان.