سلام.
یه غذای خیلی خوشمزه!
chili con carne به زبون اسپانیایی یعنی " فلفل قرمز با گوشت " .
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
لوبیا چیتی یا قرمز : نیم کیلو
پیاز : 1 عدد
سیر : 2-3 پر
خمیر فلفل دلمه ای قرمز : 3-4 ق
فلفل قرمز ساییده: 1-2 ق چ
گوجه فرنگی : 3-4 عدد
رب گوجه فرنگی : 1-2 ق
شکر : 1 ق م
برگ بو ک 1 پر
نمک و فلفل
طرز تهیه :
خمیر فلفل دلمه ای قرمز این طوری آماده می شه:
فلفل رو , روی حرارت کم قرار بدین تا کبابی بشه . وقتی خنک شد , پوست و تخم فلفل رو می گیریم و گوشت اون رو داخل مخلوط کن می ریزیم یا می کوبیم. این طوری خمیر فلفل دلمه ای مون به دست میاد.
لوبیا رو از شب قبل خیس می کنیم.با برگ بو داخل 6 پ آب روی حرارت ملایم می ذاریم. آخرای پخت , نمک و شکر رو اضافه می کنیم.
پیاز رو ساطوری می کنیم و تف می دیم. سیر هم می کوبیم و اضافه می کنیم و یه چرخ می دیم.
گوشت هم اضافه می کنیم و تف می دیم.
گوجه فرنگی , رب , خمیر فلفل دلمه ای و فلفل قرمز رو به گوشت اضافه می کنیم و هم می زنیم.
لوبیای پخته شده هم اضافه می کنیم.(برگ بو رو در بیارین)
یک پ اب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و می ذاریم روی حرارت کم تا 30 دقیقه دیگه بپزه .( من از آب خود لوبیا استفاده کردم)
وقتی غذا جا افتاد و کم آب شد نمک غذا رو اندازه و حرارت رو خاموش می کنیم و با نان یا کته نوش جان می کنیم.
نوش جونتون.