سلام.
اینم از پیتزای شب یلدا!
دستور خمیرم همون دستور همیشگی و عالی ای هس که قبلا هم گفتم : خمیر عالی برای پیتزا , پیراشکی و ....
یه مقدار از خمیری که عمل اومده بود و برداشتم و داخل قالب گرد گذاشتم . چون می خواستم برش هندوانه باشه , برای همین نصف قالب خمیرمو پهن کردم ( میشه کل قالب رو پهن کرد و بعد نصف کرد ولی به نظرم اونجوری تمیز در نمیاد)
روش سس قرمز خونگی زدم , و بعد کمی پنیر پیتزا , سوسیس و کالباس ریز شده و قارچ .
و دوباره پنیر پیتزا.
برای اینکه شبیه هندوانه باشه از فلفل قرمز و سبز استفاده کردم که البته فلفل قرمزش نارنجی :) بود . برای قسمت سفید هم پنیر پیتزا ریختم.
یه کوچولو با دست موادو فشار دادم تا بعد از پخت بلند نشه و از هم جدا نشه.
البته دفعه قبلی که درست کرده بودم, از گوجه استفاده کرده بودم که این بود :
و بعد هم گذاشتم داخل فر با 180 درجه دما.
که شد ایشون :)
نوش جونتون.