سلام.
عکس این پست به زودی گذاشته میشه.
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
پیاز : 1 عدد
زردچوبه , نمک و فلفل : کمی
ارد : مقداری
طرز تهیه :
برای کوفته سرگنجشگی, پیاز رنده شده رو با گوشت و ادویه خوب چنگ می زنیم تا منسجم شه.
بعد به اندازه یه سر گنجشگ از مایه بر می داریم و گلوله می کنیم و داخل ارد می غلطونیم و داخل سینی می ذاریم.
--- یه کاسه اب سرد کنار دست تون بذارین , هر وقت لازم شد , دست تونو داخلش بزنین و بعد گوشت رو گلوله ای کنین.
چند قاشق روغن می ذاریم داخل قابلمه "داغ" شه و بعد کوفته ها رو می ندازیم داخل روغن و غل می دیم تا خودشو بگیره.
--- لازم نیس سرخ شه! همین که خودشو بگیره کافیه!
بعد برمی داریم و کنار می ذاریم.
این کوفته های سرگنجشگی رو می تونین داخل آش یا پلو و یا خورش استفاده کنین.