سلام.
اینم یه گل خوشگل برای تزیین سالاد و غذا و ...
اول اینکه یه گوجه متوسط و سالم و ترجیحا سفت انتخاب کنین.
گوجه رو از وسط نصف کنین.
روی سطح کار می ذاریم و خیلی با دقت و با چاقوی خییییییییییییلی تیز شروع می کنیم به برش زدن. برش ها باید نازک باشه وگرنه گل قشنگی ندارین! یه بار امتحان کنین همه قلقش دست تون میاد.
حالا کوچکترین برش رو برای وسط در نظر می گیریم. کوچیکترین برش رو انتخاب می کنیم و رولش می کنیم.
و بعد برش دیگه رو دور اون برش اولی می پیچیم.
و همین طور ادامه می دیم ...
تا این که گل مون به اندازه ای بشه که می خوایم.
هر چی برش هاتون نازک تر باشه بهتر و سریع تر بهم دیگه می چسبن. اینم نمای بغل گل:
وقتی آماده شد با احتیاط بلند کنین و روی سالادتون بذارین. چونن نازک برش خورده , بهم دیگه تقریبا می چسبن و از هم جدا نمیشن ولی بازم با احتیاط بلندش کنین.