مواد لازم :
خمیر مایه : 1 ق م
شکر: 1ق م
آب ولرم: 1 پ
ارد : به میزان لازم
روغن : 3 ق غ (ترجیحا روغن جامد)
نمک : یک سوم ق چ سر صاف
طرز تهیه :
آب ،شکر و خمیر مایه رو با هم مخلوط می کنیم. و درش رو می بندیم و می ذاریم تا 10 دقیقه استراحت کنه و عمل بیاد.
داخل ظرف بزرگتر روغن , نمک و خمیر مایه عمل اومده رو مخلوط می کنیم و آردو کم کم اضافه می کنیم و ورز میدیم تا جایی که خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد.
--- آرد زیادی اضافه نکنین که خمیر سنگین میشه! یه کوچولو اگه به دست چسبید اشکالی نداره!
حالا 1-2 ساعت در جای گرم استراحت می دیم تا حجمش دو برابر شه.
بعد از استراحت خمیرمون آمادس . یه کوچولو ورزش میدیم .
حالا می تونیم همینجوری داخل قالب بذاریم و بذاریم داخل فر به عنوان نان ساده و یا اینکه چیزی قاطیش کنیم و بعد بذاریم داخل فر.
تو پست های دیگه انواع نان رو توضیح دادم.
این دستور پایه ی نونای خونگیه خودمه :)