نان لواش

سلام.

امروز بی خوابی زده بود به سرم منم شدم نونوا :) یه نون خیلی خوشمزه درست کردم به نام نون لواش.

فوق العاده ساده و راحت و خوشمزه ست. حالا توضیح می دم خودتون متوجه میشین.

مواد لازم:

آرد : 3 پ

روغن مایع : 3 ق غ

نمک : 1 ق م ( ولی من کمتر ریختم)

آب ولرم : 300 میلی لیتر ( که برابر با 1 و یک چهارم پ ) البته کمتر از این مقدار می خواد.

طرز تهیه:

آرد رو الک کنین و نمک و روغن رو اضافه کنین و خوب با ق مخلوط کنین تا روغن به خورد آرد بره.

* من نمک شو از مقدار دستور کمتر ریختم.

حالا آب ولرم رو کم کم اضافه می کنیم و خووووووب ورز میدیم ,شاید همه ی آب نیاز نباشه چون جنس آردها متفاوته.

* خمیرتونو سعی کنین که یه کم به دست تون بچسبه. چون در غیر این صورت نون تون خشک میشه!

خمیر رو به چونه های کوچولو تقسیم کنین.

خب حالا تابه تونو (که ترجیحا بهتر چدن باشه ولی اگه نبود اشکال نداره با همون تفلون هم میشه.) روی گاز بذارین تا خوب داغ بشه. و بعد برین چونه ها رو بردارین و باز کنین و وقتی تابه تون داغ شد , توی تابه بندازین.

کم کم روی نون تون شروع می کنه به حباب زدن.اگه نزد اشکال نداره زیر حرارت رو یه کمی بیشتر کنین. وقتی یه طرف نون تون آماده شد, بر عکس کنین تا طرف دیگه بپز. 

* طرف اول نون تون خیلی زود آماده میشه. بر عکس طرف دوم :)

* تابه حتما داغ باشه.

* لازم نیس تابه رو چرب کنین , چون خمیر تون توش روغن داره.

*حرارات نباید زیاد باشه.

*** خمیرتون که تو تابه می ندازین, باید کاملا نازک نازک باشه وگرنه اصلا نون تون خوشمزه نمیشه!

بلافاصله که نون تون آماده شد, بذارین لای پارچه تمیز تا خشک نشه. اگرم خشک شد اشکالی نداره روشو یه خورده آب بپاشونین. مث نون های خوشمزه روستایی.

خییییلی نون سالم و خوشمزه ای میشه. نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form