سلام.
آلو بخارای خانگی و بسیــــــــــــــــار خوشمزه و آسون!
درست کردن الو بخارا آسونه!
اول اینکه آلو زرد درشت می خریم و می شوریم.
با یه چاقوی خییییییییییییلی تیز یه به علاوه روی همشون می زنیم. یه بعلاوه ای که فقط پوست شو پاره کنه و به گوشتش نرسه .
متاسفانه توی عکس اصلا معلوم نیس!!!!
یه قابلمه اب می ذاریم روی حرارت تا به جوش بیاد.
وقتی به جوش اومد , الو ها رو می ندازیم داخلش. بعد از چند ثانیه آلو ها میاد روی اب می ایسته و پوستش تقریبا جدا شده!
با کفگیر بر می داریم و می ریزیم داخل ظرف آب سرد.( من با کفگیر اول همه رو ریختم داخل سبد و بعد ریختم داخل ظرف اب سرد)
پوستشو جدا می کنیم یعنی خودش جدا میشه!
و بعد هم می ذاریم داخل سبد و جلو افتاب تا خشک شن.
هر چی الوهاتون درشت و گوشتی باشن دیرتر خشک میشن و هرچی کوچیک باشن زودتر خشک میشن.
آلوهای سمت راست آلوهای درشت و گوشتی بودن و آلوهای سمت چپ الوهای کوچیک بودن ( همونایی که تو سبد هس) که اونایی که درشت بودن آلوبخارای بهتری شدن.
نوش جونتون.
دیدگاهها
-------------------
پاسخ:
سلام.
راستش من مدل دیگه ای رو امتحان نکردم ولی شاید داخل فر هم بشه خشک کرد. مث میو ها! ولی من این روش رو امتحان نکردم.
--------------------
پاسخ:
سلام.
بله درسته ولی نه همه شون ! و از طرفی اگه چاقو نزنیم , پوستش همراه با گوشتش کنده میشه . ولی با این روش هم گوشت میوه کنده نمیشه و هم راحتر پوستش جدا میشه.
--------------------
پاسخ:
خواهش می کنم . نه متاسفانه!
خوراکخوان (آراساس) دیدگاههای این محتوا