سلام.
یه شیرینی خیلی خوشمزه و آسون!
مواد لازم :
کره : 125 گرم
پودر شکر : 110 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
پودر نارگیل : 2 ق س
عسل : 2 ق س
آرد : 225 گرم
بکینگ پودر : 1 ق چ
پودر نارگیل : 90 گرم
طرز تهیه :
کره , تخم مرغ , پودر شکر رو با هم در ظرف مناسبی می زنیم تامواد یکدست و روشن شه.
--- مقدار شکر دستور زیاد! من 60 گرم ریختم و اندازه شیرینیش واقعا خوب بود!
دو قاشق پودر نارگیل و عسل رو اضافه می کنیم و فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
آرد و بکینگ پودر الک شده رو به مواد اضافه می کنیم و با لیسک یا قاشق مخلوط می کنیم تا مایه خمیری شکل بدست بیاد.
از مواد با قاشق مرباخوری بر می داریم و گلوله می کنیم و داخل پودر نارگیل فرو می کنیم و بعد روی سینی چرب شده با فاصله قرار می دیم.
--- می تونین کلشو داخل پودر نارگیل بغلطونین ولی زیر شیرینی خیلی زود می سوزه.
--- من معمولا شیرینی ها رو داخل قالب می چینم و قالب رو می ذارم داخل فر. اینطوری کف شیرینی نمی سوزه و شیرینی کاملا پخته میشه.
شیرینی ها رو داخل فر با 180 درجه دما به مدت 15 دقیقه می ذاریم.(زیاد به زمان شیرینی اعتماد نکنین! باید چک کنین , هم بوی شیرینی بلند میشه و هم اینکه اگه خلال دندون بزنین داخل شیرینی هاتون و چیزی بهش نچسبید یعنی آمادس.)
--- شیرنی نباید تغییر رنگ بده !
--- اگه مث من داخل قالب می ذارین یه خورده زمانش بیشتر میشه.
اینم یه شیرینی خوشمزه و آسون!
نوش جونتون.