سلام.
مرنگ یک شیرینی خوشمزه س که با سفیده تخم مرغ درست می شه. وقتی سفیده تخم مرغ اضافه دارین هم می تونین درست کنین.
خیییییییلی پوک و خوشمزه می شه. شوهرم خیلی این شیرینی رو دوست داره.
البته برای این شیرینی باید خیلی دقت کنین. نکته ها رو پایین گفتم.
مواد لازم :
سفیده تخم مرغ
پود شکر : 2 برابر وزن سفیده تخم مرغ
آبلیموه: 1 ق غ
وانیل : کمی
طرز تهیه:
1- سفیده ها رو وزن کنین.
2- دو برابر وزنشون , پودر شکر می ریزیم.
* حتمــــــــــــا پودر شکر باشه نه شکر!!!!
3- سفیده تخم مرغ , شکر , آبلیمو و وانیل رو می زنیم تا جایی که مث خامه فرم گرفته بشه!
4- فر روشن با دمای 150 درجه!
5- کف سینی رو کاغد روغنی می ندازیم. مواد رو در قیف می ریزیم یا با قاشق می ریزیم و روشم پودر پسته میریزیم.
6- 15 دقیقه بعد یکی از پفک ها رو با انگشت آروم حرکت می دیم اگر از کاغذ جدا شد یعنی آمادس.
این شیرینی خییییییلی پوک و خوشمزه ست. حتما امنحان کنین.
و اما نکته های مهم!!!
--- زمان برای مرنگ من تقریبا نیم ساعت بود.
--- این مرنگایی که درست کردم با یک سفیده تخم مرغ هس.
--- من با قاشق ریختم رو کاغذ.
--- حتما از پودر شکر استفاده کنین.
--- دمای فر تون باید خیییییلی کم باشه.
--- مواد باید خیلی خوب زده بشه دقیقا مث خامه فرم گرفته.
--- این شیرینی برخلاف بقیه شیرینی ها یا کیک ها نباید از قبل فر رو روشن کنیم. وقتی می خواین کاغذ بندازین روشن کنین.
--- دقیقا مث دستور عمل کنین وگرنه مرنگ تون خراب می شه.
نوش جونتون.