سلام.
خیییییلی وقت بود که می خواستم تارت درست کنم که یه عده از دوستان گفتن داخل قالب معمولی نمیشه درست کرد و میشکنه!!! دیگه از اون روز به بعد درست نکردم تا قالب مخصوصش رو بخرم. تا اینکه یه دوست خیلی خوب تو همین قالبای معمولی درست کرد و خیلی هم خوب شده بود. منم درست کردم. که نتیجه تارت من مینی تارت های خییییییییلی خوشمزه شد !
تارت تا جایی که من دیدم و شنیدم با کره درست میشه اما به لطف دستورات مختلف موجود در نت , با روغن جامد هم پیدا شد. من با روغن جامد درست کردم و بافتش بر خلاف تصورم عاااااااااالی بود . مث تارت های دیگه ترد و شکننده بود.
برای پر کردن تارت از هر چیزی می تونین استفاده کنین البته تا جایی که من دیدم و توی نت موجود! خامه , شکلات , انواع کرم , گاناش و .... و روی کار هم می تونین با انواع آجیل و میوه و ... تزیین کنین.
پس اصلا چیز سختی نیس! خییییلی هم آسونه!
من داخلشو با پودینگ ساده پر کردم و برای تزیین هم پودر پسته ریختم.
خب مواد لازم برای این تارت خوشمزه:
آرد سفید : 2 و یک چهارم پ
آب سرد : 8 تا 10 ق غ
نمک : 1 ق م ( من کمتر ریختم)
روغن جامد : دو سوم پ
طرز تهیه :
من با نصف مواد درست کردم و 16 دونه بهم تارت داد.
آرد و نمک رو با هم مخلوط می کنیم.
روغن جامدو اضافه می کنیم و با چنگال مخلوط می کنیم.خوب تمام روغن رو به خورد ارد می دیم.
اب رو کم کم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیری شکل شه.
خمیر رو بدون استراحت داخل قالب می ذاریم. به این صورت که یه کوچولو داخل قالب می ذاریم و با انگشت خوب پهنش می کنیم داخل قالب. و بعد هم با چنگال کفشو سوراخ می کنیم.
--- قالب نیازی به چرب کردن نداره!
--- لبه های کار رو تمیز و مرتب کنین که وقتی از قالب بیرون میاد همه یه دست باشه و مدل زیگزاگی پیدا نکنه.
--- خمیر تارت تون ضخیم نگیرین! خیلی نازک هم نباشه!
می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه. زمانش یادم نیس چون مدام چک می کردم!
وقتی آماده شد از فر آوردم بیرون و گذاشتم یکمی از داغی بیوفته و بعد بر عکس کردمو خودش افتاد. خیلی راحت از قالب در میاد.
و بعد از سرد شدن هم مواد داخل تارت رو آماده کردم که من از پودینگ ساده وانیلی استفاده کردم که خیلی خوشمزه بود. شما می تونین خامه فرم گرفته بزنین یا گاناش یا شکلات یا ....
طرز تهیه پودینگ هم قبلا اینجا گفتم : دسر کدو حلوایی با بیسکویت
و نتیجه کار شد یه مینی تارت بسیییییار خوشمزه.
یه نکته!!
اگه مواد میانی تارت تون آبکی هس می تونین به جای سوراخ کردن کف تارت تون , یه کاغذ روغنی بذارین و روی کاغذ روغنی حبوبات بذارین. این جوری دیگه پف نمی کنه.
من این روشو امتحان نکردم اما تو نت دیدم که این کارو کردن.
نوش جونتون.