بیسکویت فرانسوی

سلام.

یک سبد لبخند!

این خوشگلا بیسکویت فرانسوی هستن.

این بیسکویت ها با کره درست میشه و خیلی خوشمزن مخصوصا برای عصرانه با چایی خییییییییییلی می چسبه.

البته از اینا که کسی حق نداشت بخوره! این "بیسکویت خنده " ها فقط مال پسرم بود! هر موقع می خواست می گفت بیسکویت خنده بده.

از اونجا که من زیاد رابطه ی خوبی با کره ندارم , با روغن جامد قبلا برای خودمون درست می کردم و نتیجه کار مثل همین خوب بود اما از نظر استحکام مث کره نیس یعنی بیسکویت با کره استحکام داره و زودی نمی شکنه! یعنی با روغن جامد یه جورایی پودری میشه! ولی من اونو بیشتر دوست می دارم :)

و اما دستور :

مواد لازم :

کره : 170 گرم

پودر قند: 80 گرم

زرده تخم مرغ : 1 عدد

وانیل : کمی

آرد : 250 گرم

بکینگ پودر : یک هشتم ق چ

 

طرز تهیه :

این دفعه با نصف دستور درست کردم.

کره و پودر قند رو با همزن می زنیم .

زرده تخم مرغ به همراه وانیل رو اضافه می کنیم و بازم کمی می زنیم.

آرد و بکینگ پودر رو یه باره اضافه می کنیم و یه کوچولو ورز میدیم. ( با لیسک هم بزنین زودی جمع می شه , نیازی به ورز آنچنانی نداره, یه کوچولو فقط)

--- موقع کار متوجه می شین که زیادی روغنیه در صورتی که بعد از پخت اصلا همچی حسی رو ندارین! پس نگران نباشین.

می ذاریم داخل نایلون و بعد هم داخل یخچال تا دو ساعت استراحت کنه.

بعد از استراحت خمیر رو می ذاریم بین دو تا کاغذ روغنی و با کمک وردنه بازش می کنیم.

بعد از باز کردن, کاغذ رویی رو به آرومی جدا می کنیم و شروع می کنیم به قالب زدن.

داخل سینی فر کاغذ روغنی می ذاریم و شیرینی های قالب خورده رو می ذاریم داخلش و بعد هم داخل فر اما من اینجا این طوری کار می کنم که از دوست خوبم مریم جون یاد گرفتم:

بعد از قالب زدن , خمیر های اضافه رو جدا می کنم و شیرینی هایی که قالب زده شده رو با همون کاغذ روغنی زیرش منتقلشون می کنم به فریزر. و دوباره با باقی خمیر, بین دو تا کاغذ روغنی بازش می کنم , قالب می زنم و بعد منتقل می کنم به فریزر و بازم همین کار....

بعد از اینکه تمام خمیرمو قالب زدم , کم کم از فریزر خارج شون می کنم و می ذارم روی کاغذ روغنی داخل سینی فر.

---اینکه بذاریم داخل فریزر , بهتر جدا می شه از کاغذ و شکلشو حفظ می کنه.

 می ذاریم داخل فر با 170 درجه به مدت 10-15 دقیقه. باید مدام چک کنین. نباید تغییر رنگ بدن.

--- من برای بیسکویت و بعضی از شیرینی ها فرمو از قبل گرم نمی کنم! قلق فرم دستم اومده. اگه زودتر روشن کنم می سوزه. شما هم تست کنین.

و بعد هم بیسکویت های خوشمزه تونو تحویل بگیرین.

--- اگه می خواستین با روغن جامد درست کنین , حواستون به اندازش باشه , یعنی به ازای هر 100 گرم کره , 80 گرم روغن جامد باید بزنین. یعنی با این مقدار دستور میشه 136 گرم روغن جامد.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form