شیرینی اسمارتیزی

سلام.

یه شیرینی بسیار خوشمزه و آسون! شیرینی اسمارتیزی :

مواد لازم :

آرد سفید: 1 پ

تخم مرغ : 1 عدد

روغن مایع : نصف پ

شکر : نصف پ

بکینگ پودر : 1 ق م

وانیل : کمی

کاکائو : 1 ق غ

آرد سفید: 1 ق غ

 

طرز تهیه :

شکر , تخم مرغ و وانیل رو با همزن کمی می زنیم.

روغن مایع هم اضافه می کنیم و می زنیم.

آرد و بکینگ پودر رو الک و اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.

اگه می خواین شیرینی های دو رنگ داشته باشیم, خمیر رو نصف می کنیم و به یه قسمت اون 1 ق کاکائو اضافه می کنیم و به قسمت دیگه 1 ق آرد . اگه هم می خواین سفید باشه , 2 ق غ آرد سفید اضافه کنین.

بعد از اضافه کردن , با لیسک مخلوط کنین. با دست ورز ندین که به دست تون می چسبه.

روی خمیر رو بپوشونین و 10 دقیقه استراحت بدین. ( من می ذارم داخل یخچال)

بعد از استراحت , از خمیر گلوله هایی بر می داریم و با دست مون دایره ای می کنیم و یه کوچولو با کف دست بهش فشار می دیم و می ذاریم روی کاغذ روغنی داخل سینی فر.

و روشو اسمارتیز می چینیم و یه کوچولو فشار می دیم.

بعد می ذاریم داخل فر با 180 درجه دما به مدت 10 الی 15 دقیقه.

--- من برای شیرینی مدام چک می کنم که زیر و روش تغییر رنگ پیدا نکنه و از طرفی هم کامل پخته شده باشه.(خلال دندون بزنین داخل شیرینی هاتون اگه چیزی بهش نچسبید یعنی آمادس)

--- معمولا برای شیرینی هام فر رو از قبل روشن نمی کنم. برای اینم روشن نمی کنم.

 --- اسمارتیز هم کیلویی می خرم.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form