سلام.
یه شیرینی بسیار خوشمزه و آسون! شیرینی اسمارتیزی :
مواد لازم :
آرد سفید: 1 پ
تخم مرغ : 1 عدد
روغن مایع : نصف پ
شکر : نصف پ
بکینگ پودر : 1 ق م
وانیل : کمی
کاکائو : 1 ق غ
آرد سفید: 1 ق غ
طرز تهیه :
شکر , تخم مرغ و وانیل رو با همزن کمی می زنیم.
روغن مایع هم اضافه می کنیم و می زنیم.
آرد و بکینگ پودر رو الک و اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.
اگه می خواین شیرینی های دو رنگ داشته باشیم, خمیر رو نصف می کنیم و به یه قسمت اون 1 ق کاکائو اضافه می کنیم و به قسمت دیگه 1 ق آرد . اگه هم می خواین سفید باشه , 2 ق غ آرد سفید اضافه کنین.
بعد از اضافه کردن , با لیسک مخلوط کنین. با دست ورز ندین که به دست تون می چسبه.
روی خمیر رو بپوشونین و 10 دقیقه استراحت بدین. ( من می ذارم داخل یخچال)
بعد از استراحت , از خمیر گلوله هایی بر می داریم و با دست مون دایره ای می کنیم و یه کوچولو با کف دست بهش فشار می دیم و می ذاریم روی کاغذ روغنی داخل سینی فر.
و روشو اسمارتیز می چینیم و یه کوچولو فشار می دیم.
بعد می ذاریم داخل فر با 180 درجه دما به مدت 10 الی 15 دقیقه.
--- من برای شیرینی مدام چک می کنم که زیر و روش تغییر رنگ پیدا نکنه و از طرفی هم کامل پخته شده باشه.(خلال دندون بزنین داخل شیرینی هاتون اگه چیزی بهش نچسبید یعنی آمادس)
--- معمولا برای شیرینی هام فر رو از قبل روشن نمی کنم. برای اینم روشن نمی کنم.
--- اسمارتیز هم کیلویی می خرم.
نوش جونتون.