سلام.
تولد مامانم بود و خواستم یه کیک خوشگل درست کنم. دنبال طرح بودم که یه باره به نظرم رسید لانه پرنده درست کنم. پرنده ای که رو تخماش نشسته باشه. کلی ذوق کردم که ایده ی خوبی به ذهنم رسیده و جدید! تا اینکه سرچیدم و دیدم نه بابا! قبل من 1000 نفر دیگه درست کردن و اونم چه طرح هایی!!!
فقط طرح ها رو دیدم و چیزی که از روی عکس متوجه میشدم این بود که پرنده رو با فوندانت کار کردن. از اونجایی که مواد فوندانت رو نداشتم، مجبور شدم با امکانات تو خونه کبوتر و تخم رو درست کنم.
کلی فک کردم و تنها چیزی که به ذهنم رسید این بود که ....
بیام با خمیر گلسازی یا همون خمیر چینی درست کنم!!!!!!
شروع کردم به درست کردن پرنده و تخماش. از خدا که پنهون نیس از شما چه پنهون که انقد این پرنده زشت شد که خجالت کشیدم حتی عکسشو بذارم تو قسمت خمیر چینی.
خلاصه نا امید بودم که یه باره بهم الهام شد که بین وسایل الکتریکی دوران مجردیم یه کبوتر مال خواهرزادم بود که قرار بود چراغشو درست کنم !! رفتم گشتم و یافتم بالاخره.
خلاصه این شد کبوتر و برای تخماشم تنها چیزی که به ذهنم رسید پوست پسته بود :)
که شد این :
حالا بریم سراغ اصل کاری ها:
اول یه کیک درست کردم. کیک کدو حلوایی. بعد روشو برش زدم تا سطحش صاف شه. و بعد هم سر شیشه مربا گذاشتم وسطش و طرح دایره در اوردم. مثلا لونشه.
بعد رفتم سراغ گاناش. با این دستور : طرز تهیه گاناش
وقتی درست کردم و کمی سرد شد گذاشتم تو بخچال. بعد از کامل خنک شدنش با همزن زدم تا حالت براقی و روونی رو نداشته باشه که شد این :
و بعد هم زدم رو کیک. از دستی مرتب نکردم چون لونه بود نمی خواستم صاف در بیاد. هر چند که آخر سر اصلا دیده هم نشد که نا مرتب.
و بعد هم برای شاخه های لونش از چوب شور استفاده کردم.
برخلاف تصورم که فک می کردم شوری چوب شور و شیرینی گاناش با هم , مزه خوبی نباشه ولی واقعا خوب بود!
بعد هم تخم و خود پرنده:
اینم شمع تولد که سن مامان باید مخفی بمونه ;)
انشاالله خدا همه مامانا رو حفظ کنه و همیشه سالم و سلامت باشن.