سلام.
سال های اولی که اومده بودم تو خط کیک و شیرینی , کیک انار درست کردم که خیلی افتضاح شد! اصلا قابل خوردن نبود! دونه های انار آب انداخته بود و خیلی زشت شده بود ....
البته اینم بگم که من هیچی و هیچی از کیک نمی دونستم!!!
گذشت تا چند روز پیش که یه کیک اناری درست کردم عاااااااااالی! واقعا عالی بود و اصلا اطراف دونه های انار آبکی نبود.
مواد لازم :
دونه های انار: 1 پ
آرد : 1 و نیم پ
تخم مرغ : 3 عدد
روغن مایع : دو سوم پ
پودر قند : سه چهارم پ
جوش شیرین : 1 ق م
پکینگ پودر : 2 ق م
وانیل : یک چهارم ق چ
گردو خرد شده : یک سوم پ
طرز تهیه :
روغن و پودر قند رو با همزن می زنیم .
تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه می کنیم و هر کدوم رو 1 دقیقه می زنیم. تخم مرغ آخری رو به همراه وانیل اضافه می کنیم.
آرد , جوش شیرین و پکینگ پودر رو 3 بار الک می کنیم و کم کم به مایع کیک مون اضافه می کنیم و با لیسک خوب مخلوط می کنیم. به صورت دورانی !
دونه های انار به همراه گردو رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم بازم با لیسک !
حالا داخل قالب که کاغذ روغنی گذاشتیم , می ریزیم و می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه با 180 درجه .(بعد از 40 دقیقه, خلال دندون بزنین داخل کیک , اگه چیزی نچسبید یعنی آمادس)
بازم تاکید می کنم به زمان داده شده برای کیک اعتماد نکنین! مدام چک کنین. در فرم باز نکنین!
و نتیجه....
خیییییلی خوشمزه و پوک میشه. بافت خیلی خوبی هم داره.
حتما حتما حتما امتحان کنین.
نوش جونتون.