مافین نارگیل

سلام.

مافین نارگیل یه مافین خیلی خوشمزس. یه چیزی تو مایه های کیک یزدی خودمون البته با طعم نارگیل! 

این دستور خوبو مریم جون , دوست خوبم بهم داده البته دستور اصلی شربت هم داشت که بلافاصله بعد از اینکه از فر بیرون میومد , روی مافین ها ریخته میشد اما من بدون شربت درست کردم و به افتخار فصل زیبای زمستون , تم زمستونی درست کردمشون:)

مواد لازم:

آرد : 300 گرم

بکینگ پودر : 2 ق م سر صاف

کره : 90 گرم

رنده پوست لیمو ترش : نصف ق چ  ( میشه رنده پوست پرتقال هم جایگزین کرد )

پودر قند : 165 گرم

پودر نارگیل : 90 گرم

خامه : 100 گرم

تخم مرغ : 1 عدد 

شیر : سه چهارم پ

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم.

کره و پودر قند رو می زنیم تا کرم رنگ شه.

تخم مرغ , وانیل و رنده پوست لیمو ترش ( یا پرتقال ) رو اضافه می کنیم و می زنیم.

خامه و شیر رو اضافه می کنیم و می زنیم.

پودر نارگیل هم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

من براده های نارگیل رو با دستم خورد کردم. می خواستم زیر دندون احساس شه. شما اگه دوست ندارین , پودر کنین.

آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک می کنیم و با لیسک و به صورت دورانی به مخلوط مون اضافه می کنیم .

داخل قالب می ریزیم و میذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 190 درجه به مدت 20 دقیقه.

برای من بیشتر شد , فک کنم نیم ساعت شد! خب فر ها با هم فرق می کنه!( خلال دندون بزنین داخل کیک , اگه چیزی نچسبید یعنی آمادس)

و بعد از سرد شدن دست به کار شدم برای تزیین زمستونی!

اول روی کاغذ روغنی طرحمو انداختم و بعد روی زمینه ثابتش کردم تا تکون نخوره!

شکلات تخته ای ( من مارک پارمیدا استفاده می کنم همیشه ) رو رنده کردم و روی بخار کتری گذاشتم تا کاملا باز شد!

داخل قیف ریختم و درختمو باهاش پر کردم.

بعد از پر کردن هر درخت , با نوک قیف خط خطی کردم که طبیعی تر جلوه کنه.

وقتی خوب سرد شد , یه دور دیگه کل درخت رو با شکلات بن ماری شده , پر کردم تا درختم ضخیم باشه و بتونه وایسته! 

این از درخت!

روی خود مافین , خامه فرم گرفته زدم و روی خامه رو شکر پاشیدم , مثلا دونه های برف :) 

وسط مافین رو یه خط انداختم و تنه درخت رو داخلش گذاشتم.

روی شاخه های درخت هم , خامه فرم گرفته زدم و روشو شکر پاشیدم.

 نکته!

--- اگه تنه درخت تونو فقط یه بار با شکلات پر کنین , استحکام نداره و می شکنه!

--- من به جای کره از روغن جامد استفاده کردم با رعایت اندازه! یعنی به ازای هر 100 گرم کره , 80 گرم روغن جامد ریختم.

 مافین خوشمزه ایه, حتما امتحان کنین.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form