رولت کدو حلوایی

سلام.

رولت درست کردن توی فر , قرتی بازی زیاد داره! اگه بخوای رولت خوبی از آب در بیاد باید مو به موی دستور انجام بدی! اینکه چیزی رو کم یا زیاد کنی , رولت خوبی از آب در نمیاد!

ایشون هم بعد از چند بار درست کردن شدن همچی رولتی!رولت کدو حلوایی خیییلی خوشمزه!

هم خوشرنگ و هم خییلی خوشمزه! به هیچ عنوان مشخص نیس که کدو داخلش به کار رفته!

مواد لازم :

تخم مرغ : 3 عدد

شکر : 100 گرم ( من از پودر قند استفاده کردم همین اندازه )

پوره کدو حلوایی : 150 گرم

آرد : 90 گرم

جوش شیرین : 1 ق م

دارچین : نصف ق م

نمک : یک هشتم ق م 

خامه فرم گرفته : 250 گرم ( اگه کم خامه دوست دارین کمتر بزنین)

 

طرز تهیه :

پوره کدو: کدو رو پوست بگیرین و تکه کنین. بذارین داخل قابلمه و کمی بهش آب اضافه کنین تا بپزه.

بعد از اینکه پخت , بریزین داخل آبکش تا اب نداشته باشه و موقعی که کارو می خواین شروع کنین , با چنگال پوره ش کنین.

--- زودتر این کارو نکنین چون آب می ندازه!

حالا کار رو شروع می کنیم...

فر رو بذارین رو 200 درجه و قالب 30 در 40 تونو با کره خوب خوب چرب کنین. کاغذ روغنی بندازین و روی کاغذ روغنی هم با روغن مایع چرب کنین.

زرده و سفیده رو از هم جدا کنین و سفیده رو بذارین داخل یخچال.

زرده رو با نصف شکر خوب می زنیم تا کرمی رنگ شه.( من از پودر قند بجای شکر استفاده کردم)

و بعد پوره کدو حلوایی رو اضافه می کنیم.

پره های همزن رو بشورین و خوب خوب خشک کنین و با دور تند سفیده ها رو داخل ظرف خشک و تمیز دیگه ای بزنین. 

باقی شکر هم بهش اضافه کنین و بزنین تا زمانی که سفیده فرم بگیره و از ظرف تون نریزه.

--- زیاد نباید سفیده رو هم بزنیم! در همین حدی که از ظرف نریزه خوبه.

حالا سفیده رو با کمک لیسک به مخلوط زرده و کدو اضافه می کنیم و دورانی و آروم مخلوط می کنیم.

ارد , جوش شیرین , دارچین و نمک رو الک می کنیم و خیلی آروم به مخلوط مون اضافه می کنیم.

--- زیاد نباید هم بزنین! نباید پف سفیده بخوابه!

داخل قالب می ریزیم و می ذاریم 10-15 دقیقه داخل فر بمونه تا زمانی که آماده بشه .(زمان پخت کیک به فرتون بستگی داره! دمای فرها زیادی مطمئن نیس! خلال دندون بزنین داخل کیک , اگه چیزی نچسبید یعنی آمادس)

در حین اینکه داخل فر و داره آماده می شه , یه کاغذ روغنی بزرگتر از اندازه قالب تون برش بزنین و روشو پودر قند بپاشین و بذارین بمونه تا رولت تون آماده شه.

برای من وقتی پخت چند ثانیه گریل هم روشن کردم تا روش طلایی شه.

بعد از اینکه از فر اوردین بیرون دور تا دور کیک رو , از قالب جدا کنین و وقتی مطمئن شدین کامل جدا شده , یه باره روی کاغذ روغنی که پودر قند پاشیده بودین بر عکسش کنین.

--- اگه خوب و به اندازه کره بزنین , راحت جدا میشه.

با احتیاط کاغذو ازش جدا کنین. 

حالا خیلی آروم رول کنین کیکو به همراه کاغذ روغنی!!!!

سر و تهشو ببندین و بذارین تو محیط همون آشپزخونه بمونه تا خنک بشه.

بعد از اینکه خنک شد , رولت رو باز کنین و خامه فرم گرفته بمالین روش و بعد دوباره رول کنین ولی این بار بدون کاغذ روغنی .

حالا داخل یه کاغذ روغنی دیگه بپیچونین و بذارین داخل نایلون و بعد هم داخل یخچال تا خنک بشه و خودشو بگیره.

من می ذارم داخل فریزر .

--- اینکه گفتم یه کاغذ روغنی دیگه به خاطر اینه که تو اون کاغذ روغنی قبلی پودر قند داره , و وقتی دوباره دور رولتون بپیچونین وو بذارین تو یخچال , یه جورایی پود قند باز میشه و اب می ندازه!! این تجربه خودمه و نمی دونم درسته یا نه ! ولی چیزی بود که برام اتفاق افتاده!

و بعد از چند ساعت با چاقوی تیز برش بزنین و نوش جونتون کنین.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form