سلام.
اینم دومین کیک مارمالاد:
اینم اون یکی قبلی: کیک مارمالاد
هر دو خوشمزن ولی اون قبلی کاملا طعم و مزه مارمالاد رو حس می کردین چون روی کیک خورده بود ولی تو این یکی نه! یعنی میزان مارمالادش طوریه که زیاد توی کیک مشخص نیس. یه کوچولو هم به نظرم روغنش زیاد! ولی در مجموع خوب بود و دوست داشتم مخصوصا بافتشو.
مواد لازم :
آرد : 2 پ
شکر : نصف پ
تخم مرغ : 3 عدد
شیر : نصف پ
روغن جامد : 100 گرم
روغن مایع : 50 گرم
مارمالاد : نصف پ
بکینگ پودر : 2 ق م
وانیل : یک چهارم چ
طرز تهیه :
من با نصف مواد درست کردم. برای تخم مرغ : یک تخم مرغ رو داخل کاسه هم زدم و بعد نصف شو استفاده کردم.
روغن مایع و جامد رو با هم مخلوط می کنیم.
شکر رو اضافه می کنیم و با همزن می زنیم.
تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه می کنیم و در آخر هم وانیل .
به ترتیب : مارمالاد و شیر رو اضافه می کنیم و بعد از اضافه کردنشون خوب هم می زنیم ( با همزن)
آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک می کنیم و کم کم به موادمون اضافه می کنیم.
قالبمو چرب و بعد آرد پاشی کردم. مایه کیک رو داخلش ریختم و گذاشتم داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه دما یه مدت 40 دقیقه تا یکساعت. (زمانش بستگی به فرتون داره. خلال دندون بزنین داخل کیک , اگه چیزی نچسبید یعنی آمادس)
و بعد هم میاریم بیرون و وقتی از داغی افتاد , از قالب خارج می کنیم و می ذاریم سرد شه.
نوش جونتون.