کیک شیفون

سلام.

کیک شیفون یه کیک بسیــــــــــــار نرم و پوک و خوشمزس. حتما حتما امتحان کنین که عاااااااااااالیه!

البته دستور این کیک از خانم طوروسیان بزرگوار هست.

پف این کیک عالیه من با نصف مواد درست کردم.

مواد لازم :

تخم مرغ خنک : 6 عدد

شکر : یک و یک چهارم پ

روغن مایع : سه چهارم پ

شیر : سه چهارم پ

آرد : 2 پ

بکینگ پودر : 2 ق چ ( سر صاف نباشه)

وانیل : یک پنسه(مقداری که بین انگشت شصت و سبابه جای بگیره)

نمک : یک پنسه

 

طرز تهیه :

یک قالب گرد با قطر 25 سانت و ارتفاع 7 سانت بر می داریم و کاغذ روغنی می ندازیم و یه کوچولو کاغذ روغنی رو چرب می کنیم. دیواره هاش یه ذره.

آرد , بکینگ پودر و نمک رو با هم 3 بار الک می کنیم.

زرده و سفیده رو از هم جدا می کنیم.

زرده ها رو میذاریم داخل یخچال.

سفیده ها رو می زنیم تا پف کنه و بعد از پف کردن , نصف شکر رو کم کم اضافه می کنیم و می زنیم تا زمانی که اگه ظرف رو بر عکس کردیم از ظرف نریزه بیرون. ( زیادی نزنین!!!)

سفیده ها رو می ذاریم داخل یخچال و زرده ها رو خارج می کنیم.

زرده ها رو با باقی شکر و وانیل می زنیم تا کشدار و کرم رنگ شه.

حالا شیر و آرد رو به صورت تناوبی به مخلوط زرده ها اضافه می کنیم. یعنی اول شیر و بعد ارد , دوباره شیر و بعد آرد.

روغن رو بلافاصله بهش اضافه می کنیم و می زنیم.

حالا همزن رو خاموش می کنیم و با لیسک سفیده ها رو کم کم به مخلوط زرده ها اضافه می کنیم. زیادی هم نزنین , یه چند بار لیسک رو زیرو رو کنین کافیه.

حالا مایه رو بریزین داخل قالبی که آماده کردین و چند بار قالب رو به زمین بزنین تا حباب های مایع کیک تون خارج شه.

می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه دما به مدت یک ساعت یا یه خورده بیشتر. وقتی بوی کیک بلند شد, کیک تونو چک کنین و ببینین پخته شده یا نه.( خلال دندون رو داخل کیک فرو کنین, اگه چیزی بهش نچسبید یعنی امادس)

من با نصف مواد درست کردم و 45 دقیقه زمان برد. ولی خب فرها با هم فرق می کنه. چک کنین!

این کیک بسیـــــــــــــــار نرم و خوشمزس. برای جشن ها و تولد هم عالیه.

اینم بافتش که خیلی بهتر از تصویر بود!

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form