سلام.
اگه مطلبی که می ذارم به دردتون خورد , لطفا برای پدرم فاتحه بخونین. اگه زحمت تون میشه پس لطفا 3 تا صلوات بفرستین. ممنون.
مواد لازم :
مارشمالو ---->یک بسته
پودر قند ----> 3 پ
کره ----> برای چرب کردن دست و ظرف و وردنه و...
آب ---> 2 ق غ
وانیل ----> 1 ق چ
طرز تهیه:
قبل از شروع باید بگم که فوندانت رو همین جوری رو کیک نزنین. یا خامه بمالین رو کیک بعد فوندانت کار کنین یا شکلات یا فاژ و ....
من خودم شکلات رو به روش بن ماری اب کردم و ریختم رو کیک.
مارشمالو همون پف پفی های خودمونه که سفید و صورتی.اما تو فروشگاه های بزرگ و لوازم قنادی ها این جوریش پیدا می شه.
قیمتشم 3000 ت و وزنش 75 گرم.
خب برای شروع کار اول یه ظرف تمیز رو بر می داریم و دور تا دورشو کره می مالیم.
بعد مارشمالو ها رو داخلش میریزیم به همراه 2 ق غ آب و وانیل و به روش بن ماری ذوبش می کنیم و مدام هم میزنیم.
(روش بن ماری: به ظرفی رو که توش شکلات یا مارشمالو و .... هست رو , رو بخار آب کتری می گیریم)
وقتی کامل آب شد , ظرفو از رو بخار آب بر می داریم و دستامونو چرب می کنیم و کم کم پودر قند رو میریزیم داخل ظرف و خوب ورزش میدیم.(اولش با قاشق که دست تونم نسوزه)
البته شاید پودر قند یه کم بیشتر یا کمتر از 3 پ بشه!
مدام دست تونو چرب کنین چون به دست تون می چسبه.بعد خودتون حس می کنین که خمیر لطیف و نازی درست شد. این جوری:
خب حالا اینجا رو باید ضربتی عمل کنین و سریع بذارین تو نایلون چون خیلی زود خشک می شه.
به اندازه ای که می خوان بر می دارین. البته با 3 شرط که دستاتون, سطح کارتون و وردنه تونو قشنگ چرب کنین(با کره).
خب حالا هر رنگی رو که دوس دارین به خمیرتون می زنین و خب ورزش میدین تا همه یکدست شه.
بعد به شکلی که میخوان در میارین.
نوش جونتون.