سلام.
آرد برنج خونگی با بیرون خیلی فرق می کنه. خونگی خیلی خوشمزه تر ! بیرون انگاری توش پر آرد سفید تا آرد برنج!
طرز تهیه:
برنج ایرانی رو خیس می کنیم و می ذاریم یه شب بمونه.(اگه نیمه باشه بهتر)
بعد می ریزیم تو آبکش تا آب نداشته باشه و بعد هم پهن می کنیم رو یه پارچه تمیز تا خوب خوب خشک شه.
بعد از اینکه کامل خشک شد می ریزیم داخل آسیاب و پودرش می کنیم.
به همین راحتی یه آرد برنج سالم و مقوی دارین!
حالا باهاش فرنی , حلوا و .. می تونین درست کنین و لذت ببرین.