سلام.
اگه تا الان پودر زنجبیل حاضر اماده از بیرون می خریدین و استفاده می کردین , بهتون توصیه می کنم خودتون درست کنین. خیییییییییییییلی بهتر از بیرون.
اصلا تا درست نکنین متوجه نمیشین. رنگ و عطر زنجبیلی که خودتون درست کنین هزار برابر از بازاری ها بهتر. اصلا معلوم نیس بازاری ها توش چی می ریزن که رنگش به کدری می زنه و عطر درست درمونی نداره.
کار زیاد سختی هم نیس!
زنجبیل که الان فصلش هس رو تهیه کنین.
پوست شونو بگیرین و حلقه های باریک کنین.(پوستاشو بیرون نریزین! اگه دوست دارین خشک کنین و داخل چایی یا دم نوش هاتون بریزین.)
رو یه پارچه تمیز پهن کنین و بذارین تا خشک شه. ( برای من 3 روز طول کشید . من داخل خونه خشک کردم )
می تونین زیر بخاری هم بذارین تا زودتر خشک شه.
بعد از اینکه خشک شد , آسیاب کنین و بعد هم الک.
بریزین داخل شیشه که عطرشو از دست نده.
به همین راحتی پودر زنجبیل تازه و سالم دارین و البته خیلی خوش عطر.
من با همون 3 تایی که تو عکس می بینین درست کردم و همین مقدار رو داد که البته تو عکس مقدارش کمتر دیده می شه :)
یه رنگ خیلی خوش رنگی داره که متاسفانه با اینکه جناب شوهر جان زحمت عکاسی رو کشیدن با دوربین شون ! اما بازم خوب نیوفتاد!
حتما درست کنین.