لواشک

سلام.

لواشک گوجه سبز خیلی خوشمزه و آسون!

برای درست کردن لواشک هر میوه که دوست دارین رو خوب و تمیز بشورین.

بریزین داخل قابلمه و روشو کمی آب ببندین.

حرارت رو روشن کنین و بذارین تا بجوشه و میوه هاتون خوب له شن.

--- اگه هنوز له نشده بودن و آبش تموم شده بود , آب جوشیده بهش اضافه کنین.

وقتی خب له شد و ابش به خوردش رفت ، حرارت رو خاموش می کنیم و می ذاریم تا سرد شه.

و بعد می ریزیم داخل سبدی که زیرش ظرف بزرگی هس و با دست چنگ می زنیم تا هسته و پوستش جدا شن.

هر از گاهی یه خورده آب جوشیده سرد شده روش بریزین تا تمیز جدا شن و چیزی به هسته و پوست نچسبه.

بعد اون مایه ی به دست اومده رو می ریزیم داخل قابلمه ای می ذاریم روی حرارت تا آبش کشیده بشه و تقریبا غلیظ شه.

می تونین بسته به میوه و ذائقه تون هر چیزی که دوست دارین قاطی مایه لواشک تون بکنین. مثل : نمک ,آبغوره , سرکه , آبلیمو و ...

من هیچی قاطی مایه نکردم.

مایه ی غلیظ به دست اومده رو می ذاریم سرد شه.

بعد یه سینی بردارین و روش نایلون بکشین. (من پلاستیک فریزر گذاشتم.) , و مایه ی لواشک رو روی نایلون می ریزیم و سطح شو صاف می کنیم.

--- می تونین لواشک رو نازک یا ضخیم پهن کنین.

--- نایلون و سینی نیازی به چرب کردن نداره. 

بعد سینی رو می ذاریم جلو پنکه یا جلو خورشید تا خشک شه.

من جلو پنکه گذاشتم و یه روز کامل طول کشید تا کاملا خشک شد.

بعد از اینکه کامل خشک شد لواشک رو از نایلون جدا می کنیم.

و بعد هم هر جوری دوست دارین تزیین کنین.

من از وسط نصف کردم و رول کردم.

نوش جونتون. 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form