پیاز داغ مجلسی

سلام.

من عاشق این مدل پیازم. خیییییییییییییییلی دوسش دارم. خالی خالی می خورمشون :)

اماده کردن این پیازای مجلسی خوشگل که همه جوره میشه ازش استفاده کرد (برای تزیین , داخل خورش و ....) آسونه. فقط دو تا نکته داره که می گم.

اول اینکه هر تعداد که می خوان پیاز داغ مجلسی داشته باشین , پوست بگیرین و بشورین و از وسط نصف کنین و بعد شروع کنین به برش زدن خلالی ترجیحا از نوع باریک!

همزمان که داریم پیازا رو خلالی می کنیم , یه قابلمه بسته به اندازه پیازها , توش اب می ذاریم تا بجوش بیاد.

وقتی آب هم به جوش اومد , پیازهای خلالی رو داخلش می ریزیم و می ذاریم چند تا قل بزنه.

بعد داخل ابکش می ریزیم .

بعد داخل یه تابه یا قابلمه (بازم بسته به اندازه پیازهامون) روغن می ریزیم به همراه پیازها. روغن باید به اندازه ای باشه که روی پیازها رو بگیره. ( کمتر نریزین که پیاز خوشگل نمیشه)

--- روغن نباید داغ باشه! همزمان با پیازا بریزین داخل تابه.

--- پیازها همین که ریختین تو آبکش و اب کلیش گرفته شد کافیه , لازم نیس زمان بذارین تا خشک شه.

حرارت رو ملایم می کنیم تا همه یه دست سرخ شن.

اوایل که پیاز ها رو می ریزین هرازگاهی بهشون سر بزنین و زیروروشون کنین , بعد از یه ربع کم کم پیازها نرم میشن و باید تقریبا هر یه دقیقه زیروروشون کنین. بعدش که دیگه شروع کرد به طلایی شدن , باید پای گاز باشین و حواستون باشه.

تقریبا 45 دقیقه تا یک ساعت طول میکشه تا این پیازای خوشرنگ رو داشته باشین

این پیازایی که توی عکس می بینین حاصل 3 تا پیاز بزرگ!

--- حتما روغن تون زیـــــــــــــــاد باشه! طوری که روی پیازهاتونو بگیره.

نوش جونتون.

Login Form