عصاره پای مرغ

دسته: آشپزی نوشته شده توسط admin

سلام.

وقتی بچه بودم مامانم خیلی پای مرغ می ذاشتن و ما هم سرش دعوا داشتیم بس که دوست داشتیم.

از اون سالها دیگه نخوردم تا پارسال! چون خیلی تعریف ازش شنیدم برای استخوان و ... گفتم خوردنشو دوباره شروع کنم.

 

خب طرز تهیه :

دو کیلو پای مرغ گرفتم(من توی تمام غذاهام میریزم برای همین زیاد گرفتم. اگه مصرفتون کمه , کمتر بگیرین).مال من تمیز شده نبود و خودم مجبور شدم تمیز کنم.

دونه دونه ناخناشو اول با چاقو بریدم (مثل شکل زیر.)

 

بعد هر کجای پاش پوستی چیزی چسبیده بود , تمیز کردم.

خیلی خوب و با دقت شستم و ریختم داخل یه قابلمه ی بزرگ.

برای دو کیلو : دو تا پیاز بزرگ و دو تا دونه سیر رو چهار قاچ کردم , سه چهار تا برگ بو و چند تیکه دارچین ریختم داخل قابلمه و روشونو آب گرفتم و گذاشتم روی حرارت زیاد تا به جوش بیاد.

وقتی به جوش اومد , کف هاشو گرفتم و در قابلمه رو بستم و حرارت رو کم کردم تا به دل بپزه.

من معمولا ظهر می ذارم سرگاز تا آخر شب. دیگه کاملا پاهای مرغ عصارشو پس میده و مقدار آب باقی مونده کم میشه.

مقدار آب بسته به میزان پای مرغ و همین طور خودتون داره. شاید شما بخواین مثلا از دو کیلو فقط دو پ عصاره بگیرین و شاید هم کمتر.

--- هرازگاهی آب قابلمه رو چک کنین اگه زود آبش تموم شد و هنوز پخته نبود آب اضافه کنین و اگه پخته شده بود و آبش زیاد بود , حرارت رو زیاد کنین تا تبخیر شه. 

 

خب بعد از اینکه پای مرغم کاملا عصاره شو پس داد و عصاره همون اندازه ای شد که می خواستم , حرارت رو خاموش کردم .

عصاره رو صافی کردم داخل یه ظرف دیگه.

روی پای مرغ باقی مونده , یکی دو پ آب جوشیده شده ریختم و چند دقیقه ای گذاشتم روی حرارت و بعد اون آبم صافی کردم و به عصاره م اضافه کردم.

و بعد از سرد شدن عصاره ریختمشون داخل نایلون و بعد هم فریزر.

و اگه اهل خوردن خود پای مرغ هستین , میتونین نمک و آبلیمو بزنین و نوش جان کنین.