باسلوق ژله ای

دسته: انواع دسر

سلام.

باسلوق درست کردم عااااااااااااالی! اصلا قابل مقایسه با بیرون نیس ! واقعا خوب شد.

اصلن هم مث بیرونی ها عین لاستیک نبود! والا بخدا! چند وقت پیش یه دوستی لطف کرده بود و باسلوق آورده بود , عین لاستیک بود! اصلا نمی تونستی بجوی!

طرز تهیه ش سادس ولی 2 تا نکته کوچیک داره !

--- یکی اینکه باید مدام پای گاز باشی و با شعله کم هم بزنی.

--- دومی هم غلظتش هس که در ادامه می گم.

راستش از خدا که پنهون نیس از شما چه پنهون که چند سال پیش , باسلوق درست کردم اما باسلوق بازاری خیلی خوشمزه تر بود :) واقعا بد شده بود و عین خمیر شده بود. و اشکال کارم فقط رعایت نکردن همین 2 نکته بود!

خب بریم سراغ مواد لازم :

پودر ژله : 1 بسته با هر طعمی که دوست داری

نشاسته : یک چهارم پ (من از آرد نشاسته استفاده کردم که زحمتم کمتر بشه :)

شکر : نصف پ

آب سرد : 2 پ

گلاب : 1-2 ق غ ( اگه گلاب تون عطرش زیاد کمتر بزنین )

پودر نارگیل : مقداری

هل : کاملا اختیاری! من ریختم.

 

طرز تهیه : 

من با نصف مواد درست کردم.

قبل از هر کاری اول یه ظرف مستطیلی بردارین و خیسش کنین.(یعنی یه دور آب فقط داخلش بگیرین و خالی کنین)

بعد یه نایلون باز کنین و بذارین داخلش.سعی کنین کامل بازش کنین تا چروک نباشه. هر چند اگر هم چروک شد اشکال نداره چون قرار روی باسلوق با پودر نارگیل پوشیده بشه.

 پودر ژله , نشاسته و شکر رو با هم مخلوط می کنیم.

آب سرد رو بهش اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و می ذاریم روی حرارت کم و مدام هم می زنیم. یعنی یه ثانیه غفلت هم نباید بکنین ها!!!!

وقتی دیدین داره غلیظ میشه , گلاب رو اضافه کنین و بازم هم بزنین.

باید غلظتش بیشتر از فرنی باشه! راستش نمی دونم چطوری بگم برای همین عکس گرفتم. اگه غلظتش کم باشه , باسلوق تون مث دفعه اول من میشه به دلیل آب زیادی!!!! 

بعد از اینکه غلظتش اندازه شد شعله گاز رو خاموش کنین.

حالا باید بریزین داخل ظرف! اما از اونجایی که داخل ظرف پلاستیک داره و از طرفی هم باسلوق مون داغ! درست نیس و می گن بد! پس باسلوق رو چند دقیقه ای هم می زنیم تا از داغی بیوفته و بعد داخل ظرف مون می ریزیم. 

من گذاشتم روی سنگ تا کارم زود راه بیوفته :)

و بعد می ریزیم داخل ظرف.

اجازه می دیم تا خنک شه و بعد می ذاریم داخل یخچال تا زمانی که خودشو بگیره. من شب درست کردم و تا فردا داخل یخچال بود.

بعد از اینکه خودشو گرفت کناره هاشو با چاقوی تیز برش می دیم و باسلوق مونو با نایلون , از داخل ظرف خارج می کنیم و به هر صورتی که دوست دارین برش می زنین.

بعد از برش , یکی یکی داخل پودر نارگیل می غلطونیم.

همین ! 

باسلوق خوشمزه تون آمادس.

نوش جونتون.

حتما درست کنین چون عاااااااااااالی میشه.

انشاالله در اولین فرصت باسلوق مدل دیگه هم اموزش می دم.

التماس دعا.