سلام.
یه آش خییییییلی خوشمزه به اسم آش بادمجون. خیلی خوشمزس.
مواد لازم :
بلغور گندم : 2 پ
گوشت دنده گوسفند : نیم کیلو
عدس : 1 پ
بادنجان : 250 گرم
پیاز : 2 عدد
زردچوبه : 1 ق م
نعنا داغ و سیر داغ
نمک و فلفل
طرز تهیه :
بلغور و عدس رو به صورت جداگانه از شب قبل خیس می کنیم.
بلغور هم با 6 پ آب داخل قابلمه ای دیگه ای روی حرارت ملایم می ذاریم. هر از گاهی هم میزنیم تا ته نگیره.
گوشت با یه پیاز چارقاچ می کنیم و به همراه زردچوبه و فلفل و 4 پ اب می ذاریم روی حرارت زیاد تا به جوش بیاد. کفشو می گیریم و حرارت رو کم می کنیم تا بپزه.
آخرای پخت گوشت , عدس رو اضافه می کنیم و اجازه می دیم تا هر دو کاملا پخته بشن.
یک پیاز هم ریز می کنیم و تفت می دیم و بهش اضافه می کنیم.
وقتی هر دو کاملا پخته شد , استخون گوشت رو جدا می کنیم و گوشت و عدس رو با هم می کوبیم.
گوشت و عدس کوبیده شده رو به قابلمه ی بلغور اضافه می کنیم .
بادمجونا هم حلقه ای می کنیم و سرخ می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.(من بادمجونا رو بعد از حلقه کردن , نمک زدم تا تلخیش گرفته شه. گذاشتم یه ده دقیقه ای موند و بعد شستم و بعد از خشک شدن , سرخ شون کردم)
آش رو روی حرارت ملایم می ذاریم تا زمانی که آش جا بیوفته.
نمک غذا هم اضافه می کنیم.
--- هر وقت هر کجای غذا که لازم بود , به قابلمه آب جوش اضافه کنین.
زمانی که آماده شد , داخل کاسه بکشین و ظرف رو با نعنا داغ و سیر داغ تزیین کنین.
من به جای سیر داغ از پیاز داغ استفاده کردم.
بسیار خوشمزه و لذیذ بود. حتما امتحان کنین.
نوش جونتون.