بادام سوخته

دسته: تنقلات نوشته شده توسط admin

سلام.

اگه بادوم خام می خورین که چه بهتر ولی اگه بادوم خور نیستین می تونین با این روش بادوماتونو خییییلی خوشمزه نوش جان کنین!

مواد لازم :

بادام پوست کنده : یک پ

شکر : نصف پ

آب : یک چهارم پ

کره : ده گرم

 

طرز تهیه :

میتونین میزان شکر رو کم کنین! من کم میریزم.

آب و شکر رو داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت می ذاریم تا باز شه و حباب بزنه.

وقتی سطح آب حباب زد, بادوم ها رو یکباره داخل قابلمه می ریزیم.

حرارت رو زیاد می کنیم و شروع به هم زدن می کنیم تا زمانی که آب کاملا تبخیر شه .

 

 

 بادوم ها رو روی فویل می ریزیم و کره ی آب شده رو بهش اضافه می کنیم.

 اگه دوست داشته باشین میتونین دوباره بادوم ها رو داخل قابلمه بریزین تا شکرهای اطراف بادوم آب بشن و طعم عالی تری پیدا کنه.

 نوش جان.