پاناکوتای خرما

سلام.

ایشون پاناکوتای خرمای بدون شکر هستن که خیلی لطیف و خوشمزس!

 

مواد لازم :

شیر : 2 پ

پودر ژلاتین : 1 ق غ 

آب : یک چهارم پ

خرما : 10-15 عدد (من از 1 ق غ  رب خرما استفاده کردم)

خامه : 1 بسته (200 گرمی)

پودر کاکائو : 1 ق غ

 

طرز تهیه :

--- متاسفانه نتونستم عکس به ترتیب بندازم ولی دستورش خیلی آسونه و با یه دور خوندن متوجه می شین!

--- من از رب خرما استفاده کردم اگه می خواین از خرما استفاده کنین , هسته خرما رو در بیارین و لهش کنین یا با کمی شیر داخل مخلوط کن بریزین تا پوره شه.

 

شیر رو می جوشونیم و کنار می ذاریم.

پودر ژلاتین و آب رو بن ماری می کنیم (روی بخار کتری می ذاریم تا زمانی که شفاف شه)

پودر ژلاتین حل شده و رب خرما رو به شیر اضافه می کنیم. (چون شیرمون داغ دیگه نیازی نیس روی حرارت باشه)

حالا خامه رو با کمی شیر مخلوط می کنیم تا یکدست شه و بعد به کل شیرمون اضافه می کنیم و هم می زنیم.

خب تا اینجا همه مواد , غیر از پودر کاکائو رو با هم ترکیب کردیم.

 

می تونین اصلا از پودر کاکائو استفاده نکنین!

اگه می خواین استفاده کنین که با یه خورده شیر ترکیب و صافی کنین و به مخلوط شیرتون اضافه کنین.

حالا قالب رو کمی چرب کنین و مخلوط به دست اومده رو بریزین داخل قالب و بذارین چند ساعتی داخل یخچال بمونه تا خودشو بگیره و سفت شه.

اگر هم نمی خواین از پودر کاکائو استفاده کنین که همین طوری ساده داخل قالبی که کمی چرب کردین بریزین و بذارین داخل یخچال تا ببنده.

 

من از هر دو روش استفاده کردم و داخل لیوان های تکنفره سرو کردم به این روش : 

می خواستم سه لایه درست کنم برای همین مخلوط به دست اومده رو به سه قسمت مساوی , داخل 3 تا ظرف ریختم. داخل ظرف دوم , 1 ق پودر کاکائو اضافه کردم. 

از ظرف اول , با کمک پیمانه داخل لیوان ها ریختم. گذاشتم فریزر تا خودشو گرفت.

---- نباید زیاد بمونه چون زمانی که دارین این خوشمزه ها رو نوش جونتون می کنین, لایه ها از هم جدا میشه. همین که خودشو بگیره کافیه.

دوباره با همون پیمانه از ظرف دوم , داخل لیوان ها ریختم و گذاشتم فریزر تا دوباره خودشو بگیره.

 

بعد از بسته شدن , از ظرف سوم , با کمک پیمانه ریختم داخل لیوان ها و گذاشتم داخل فریزر.

--- اینکه هی دارم می گم "پیمانه " منظورم اینه که به " یک اندازه" داخل لیوان ها ریختم. 

و شد این خوشگل ها :

 

--- می تونین رنگ اول رو ساده بذارین , رنگ دوم رو کمی کاکائو قاطی کنین و رنگ سوم رو کمی بیشتر. اینجوری خوشگل ترم میشه.

 --- من بعد از اضافه کردم هر کدوم از این موارد , شیر رو از صافی رد کردم : رب خرما , خامه و پودر کاکائو. برای این از صافی رد کردم تا گلوله ای داخلش نباشه , یه جورایی برای تمیز کاری :)

--- تو اون زمانی که لیوان ها داخل فریزر بود , مخلوط شیرم تو همون محیط آشپزخونه بود. اگر احساس کردین که "کمی داره خودشو می گیره (سفت میشه) یه کوچولو بذارین رو بخار کتری.

--- آها! یه چیزی داشت یادم می رفت ! این خوشمزه جان کمی کم شیرین هستن! البته برای ما که خیلی خوب و اندازه بود. (می تونین مقدار رب خرما یا خرما رو بیشتر کنین)

نوش جونتون.

 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form