کباب تابه ای

سلام.

دیشب جاتون خالی کباب تابه ای درست کردم. یه غذای بسیار سالم و لذیذ.

من کباب تابه ای رو اینطوری درست می کنم که ...

پیاز رو روی گوشت چرخ کرده رنده می کنم. نمک و ادویه هم بهش اضافه می کنم و خوب ورز میدم و تو تابه پهنش می کنم.

می ذارم روی گاز با شعله کم . بعد چند دقیقه که خودشو گرفت , برش می زنم.( نه آب و نه روغن , هیچ کدومو اضافه نمی کنم)

حالا یه سیب زمینی برش می دم و می ذارم روی کباب و در تابه رو می ذارم و اجازه می دم با شعله کم مغز پخت شه. اگه فلفل دلمه ای هم دارین حتــــــــــما بذارین معرکه می شه!

خودش آب می ندازه و با آب خودش پخته می شه اما اگه به هر دلیلی زود آبش خشک شد , یه خورده آب جوشیده دیگه هم اضافه کنین که کاملا گوشتا پخته شه.

یه خورده مونده که دیگه گاز رو خاموش کنین , چند تا گوجه بذارین روی سیب زمینی ها.

و بعد که پخت , آماده میشه برای خوردن. خیییییییییییییلی خوشمزس.

نوش جونتون.

فقط اگه شما مدل دیگه ای درست می کنین یا ادویه ای خاصی می زنین که طعمش بهتر میشه, ممنون می شم اگه بگین.

راستی برای برنج قالبی هم که دوستان پرسیده بودن , اینجا رو ببینید : برنج قالبی

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form