پلو قیمه

سلام.

این پست شاید نیازی به گذاشتنش نباشه چون قیمه یک غذای اصیل ایرانی هست و همه خیلی خوب یاد دارن.

اما می ذارم برای نو عروسایی که شاید یاد نداشته باشن!

برای درست کردن یک قیمه خییییییلی خوشمزه :

اول لپه رو می ذاریم رو شعله گاز , زیرشو زیاد می کنیم , بدون در تا به جوش بیاد( یه خورده نمک هم ریختم)

وقتی جوشید زیرشو کم کنین و بذارین به دل بپز.

وقتی خوب لپه هاتون پخت ,نیم ساعت آخر, یه پیاز طلایی کنین و گوشتاتونو گرد کنین و به پیاز اضافه کنین و یه سر تفی بدین.

و به قابلمه لپه اضافه کنین.

من از گوشت چرخ کرده استفاده کردم اگه شما از گوشت تیکه شده استفاده می کنین:

اول سر تف بدین و همون اول بذارین با لپه ها بپز!

وقتی گوشت قلقلی هاتونو به قابلمه اضافه می کنین , چند تا آلو بخارا و همین طور 2 تا لیمو عمانی داخل قابلمه بندازین.

من لیمو عمانی رو درسته نمیندازم! داخلشو فقط می ریزم.

اخر سر هم رب رو تف بدین و به قابلمه تون اضافه کنین .

همین طور دارچین!

و بعد از 10 دقیقه زیر گاز رو خاموش کنین.

متاسفانه از خود قیمه نشد عکس واضح تری بگیرم.

این دفعه درست کردم, انشالله اضافه می کنم.

یه نکته خیییییییییییییییلی مهم!

برای اینکه قیمه تون کامل جا بیوفته , باید اجازه بدین غذاتون به دل بپز! اون وقته که هم روغن می ندازه غذاتون و هم جا میوفته اساسی!

به هیچ عنوان از وسیله ای به نام زود پز استفاده نکنین!

آها! یه چیز دیگه!

حتما این غذا رو با سیب زمینی سرخ شده سرو کنین که من درست نکردم :)

راستی برای برنج هم پرسیده بودن که من قبلا اینجا گذاشتم :برنج قالبی

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form