کباب قلقلی سیخی

سلام.

اینم کباب قلقلی سیخی اینجانب!

بسیار ساده و لذیذ و خوشمزه!

کباب تابه ای که بلدین ! اگه بلد نیستین بفرمایین اینجا : کباب تابه ای

گوشت چرخ کردتونو تو یه کاسه ای می ریزین. و بعد پیاز رنده می کنین (من آب پیاز رو می گیرم ) , پودر سوخاری دست ساز! , زردچوبه , فلفل , زیره , دارچین و نمک اضافه می کنین و خوب خوب ورزش می دین!

سیخ های چوبی مونو خیس می کنیم که گوشت بهش نچسبه و راحت گوشت ازش جدا شه.

بعد به اندازه یه گلوله از گوشت مون برمی داریم و داخل سیخ چوبی کباب می کنیم و می ذاریم داخل تابه ای که کفش رو یه خورده روغن ریختیم.

می ذاریم روی حرارت متوسط تا تغییر رنگ پیدا کنه. سیخ رو بچرخونین تا همه جاش تغییر رنگ پیدا کنه!

بعد روش یه خورده آب می ریزیم و درش رو می بندیم و تا بپزه. حرارت رو کم کنین تا به دل بپزه!

اگه دوست داشتین سیب زمینی , فلفل دلمه ای و گوجه هم کنارش بذارین تا اونا هم بپزن یا اصلا اونا هم به سیخ بکشین! ( تازه همین الان که دارم تایپ می کنم سیب زمینی یادم اومد!)

و زمانی که آب به خورد گوشت ها رفت و احساس کردین خوب پخته شده , یعنی آمادست و می تونین نوش جونتون کنین.

نکته!

--- اندازه قلقلی هاتون یکی باشه وگرنه یکی هنوز نپخته , اون یکی وا می ره!

--- نذارین زیاد گوشتاتون تغییر رنگ بده!

 حتما درست کنین.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form