همبرگر خانگی

سلام.

اینم جناب همبرگر خونگی که خییییییییییییییلی خوشمزه و سالمه!

مواد لازم :

گوشت چرخکرده : 400 گرم

سویا : 130 گرم

فلفل دلمه ای : 1 عدد

آرد سوخاری : 1 ق غ

آرد نخود : 1 ق غ ( آرد نخود با آرد نخودچی فرق می کنه !)

جوز هندی : نصف ق چ

پیاز : 2 عدد

سیر : 2 پر

زردچوبه و فلفل سیاه : کمی

 نمک : موقع سرخ شدن اضافه میشه!!!

 

طرز تهیه :

سویا رو داخل آب در حال جوش می ریزیم و می ذاریم 5 دقیقه بجوشه.بعد آبکش می کنیم و با ته قاشق فشارشون می دیم تا کامل آب اضافی ازش خارج شه.

فلفل دلمه , پیاز و سیر رو رنده ریز می کنیم.( من آب شونو گرفتم )

همه مواد رو داخل چرخگوشت یا غذا ساز می ریزیم.

--- مواد نباید با دست ورز داده بشه! اگه چرخگوشت یا غذا ساز ندارین با قاشق مخلوط کنین.

می ذاریم داخل یخچال تا دوساعت استراحت کنه. درشم می ذاریم.

بعد از اینکه استراحت کرد....

یه در ماست , دبه یا هر چیزی که تو خونه پیدا میشه رو بر می داریم. داخلش پلاستیک فریز می ذاریم.

از مواد داخل پلاستیک می ریزیم و خوب فشرده می کنیم.

یه تیکه کاغذ رو غنی برش می دیم و روی سر ظرف مون می ذاریم (روی گوشت ها ) و برعکسش می کنیم تا همبرگر قالب خورده مون بیوفته روی کاغذ روغنی.

همه ی مواد رو به همین ترتیب انجام می دیم و داخل ظرف نهایی مون می ذاریم.

--- بین هر دو همبرگر حتما کاغذ روغنی می ذاریم.

روشو سلفون می کشیم و می ذاریم داخل فریزر .

هر موقع خواستیم استفاده کنیم مستقیم از فریزر خارج می کنیم و سرخ می کنیم.

--- حداقل یه روز بذارین داخل فریزر باشه و بعد استفاده کنین.

برای سرخ کردن...

چون خود گوشت چربی داره پس لازم نیس کلی روغن بریزین! من داخل تابه رژیمی درست کردم با یه ق روغن(شاید هم دو ق ! یادم نیس :)

می ذاریم تابه مون داع بشه , بعد روغن رو می ریزیم و بعد هم همبرگر رو مستقیم از فریزر خارج می کنیم و داخل تابه قرار میدیم.

و اما 2 تا نکته !

--- نمک رو اینجا بهش اضافه می کنیم. یعنی موفع سرخ کردن.

--- همبرگر رو نباید زیاد زیرو رو کرد. وقتی مطمئن شدین یه طرفش سرخ شده بعد برعکس کنین!

و بعد از سرخ شدن هم آماه میشه برای خوردن....

سیب زمینی هم قبلا اینجا گفتم : طرز تهیه سیب زمینی ترد رستوران

 نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form