رولت اسفناج

سلام.

این رولت خییییییییییییلی خوشمزس. حتما حتما امتحان کنین!

البته یه چیزیو بگم و اونم اینکه اسفناج از نظر من هیچ مزه ای نداره ! این رولت که می گم خیلی خوشمزه شده بخاطر پودر سیر و جوز هندیه!

مواد لازم :

اسفناج ساطوی شده : 2 پ

تخم مرغ : 3 عدد

ماست چکیده : 2-3 ق غ

پودر سیر خونگی:  کمی

ادویه ها :

جوز هندی : دو رنده ( یعنی فقط 2 بار کوچولو رنده کنی)

نمک , زردچوبه و فلفل : کمی

 

طرز تهیه :

تخم مرغ و ادویه ها رو با چنگال می زنیم.

-- جوز هندی عطر تندی داره خییییییییییلی کم بزنین. من فقط دو بار رنده کردم و خیلی اندازه بود.

بعد اسفناج ساطوری شده رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. یه مایه شل مانند می ده بهمون.

بعد تابه رژیمی رو کمی روغن زدم و موادو داخلش ریختم و گذاشتم رو شعله پخش کن و حرارت هم کم کردم.

وقتی یه طرفش پخت , تابه رو برعکس کردم تا طرف دیگشم بپزه. زمانش یادم نیس! ولی چک می کردم یعنی در تابه رو باز می کردم.

وقتی هر دو طرف خوب پخته شد , حوله مخصوص آشپزی رو پهن کردمو کوکو رو روش گذاشتم و با خود حوله , رولش کردم.

--- حواستون باشه کدوم طرف کوکو رو می خوان ماست بزنین! هر طرف که می خوان ماست بزنین باید رو باشه!

بعد رولش کردم و گذاشتم تا سرد شه.

بعد از سرد شدن , بازش کردمو روش ماست چکیده , گردو خرد شده و پودر سیر خونگی خوشمزه زدم!

--- من اشتباه کردم و گردوهام تقریبا درشت بود و موقع برش زدن اذیت شدم. شما با چاقو ریز کنین طوری که هم اذیت نشین و هم زیر دندون بیاد.

وقتی زدم رولش کردم و و داخل همون حوله پیچوندمش و بعد گذاشتم داخل پلاستیک و رفت تو یخچال تا خودشو بگیره. اگه عجله دارین بذارین داخل فریزر.

و بعد هم برش زدم.

--- این رولت تقریبا مث این رولت, اگه وقت داشتین بخونین : رولت خامه ای بدون فر

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form