پاکورا( هندوستان)

سلام.

پاکورا (Pakora) یه پیش غذای هندی خییییییییییییییلی خوشمزه ای هس که با سس تمر هندی خورده میشه . البته بدون سس هم خوشمزس.

یعنی زمانی که از روغن می کشین بیرون محاله یه دونه رو درسته داغ داغ نخورین!

مواد لازم :

آرد نخود : 3 پ ( منظورم آرد نخودچی نیس ها!!!!! از فروشگاه ها یا عطاری ها می تونین این آرد نخود رو تهیه کنین.)

پیازچه : 1 پ

فلفل سبز : 1 پ

بکینگ پودر : 1 ق م

ادویه ها :

فلفل قرمز : 1 ق م

فلفل سیاه : 1 ق م

زردچوبه : 1 ق م

نمک 

 

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم و تقریبا 15 دونه بهم داد. دفعه اول با نصف مواد درست کنین. اگه خوشتون اومد دفعات بعد بیشترش کنین.

برای بار اولم بود درست می کردم و چون دستور رو خوندم و همش فلفل بود , یه خورده از مقدار فلفل ها کم کردم تا برامون قابل خوردن باشه.

آرد نخود , بکینگ پودر , فلفل قرمز , فلفل سیاه و زردچوبه رو با هم الک می کنیم.

بعد از الک کردن , " کم کم " آب اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یه خمیر شل مانندی به دست بیاد. خمیری که از قاشق بریزه اما به سختی! 

--- اگه خمیرتونن شل بود , کمی آرد نخود اضافه کنین.

پیازچه و فلفل سبز رو ساطوری می کنیم و به خمیرمون اضافه می کنیم.

نمکم اضافه می کنیم و هم می زنیم و می ذاریم تا نیم ساعت خمیر استراحت کنه.

بعد از نیم ساعت , داخل قابلمه کوچیکی روغن می ریزیم و می ذاریم خوب داغ شه و بعد با قاشق از خمیرمون بر می داریم و داخل روغن می ریزیم.

 حرارت رو کم می کنیم تا به دل پخته شه تا وسط پاکورامون خام نباشه.

وقتی یه طرفش پخته شد , با چنگال بر عکس می کنیمش تا طرف دیگش هم سرخ شه.

این پاکوراهای خوشمزه رو می تونین با سس مخصوصش ( سس تمر هندی) نوش جونتون کنین یا اینکه بدون سس.

بسیــــــــــــــار خوشمزه بود و مورد پسند واقع شد.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form