آش گندم (شمال ایران)

سلام.

یه آش خیلی خوشمزه از شمالی های خوب. آش گندم !

 

مواد لازم :

گندم : 3 پ

نخود , لوبیا چیتی و عدس : از هر کدوم یک پ

اسفناج : 1 کیلو

پیاز داغ : 5-6 ق غ

روغن , نمک

سیر داغ , نعنا داغ : اختیاری

 

طرز تهیه:

من با نصف مواد درست کردم.

اول از همه یه پیازو سرخ کنین. اسفناجاتونم ساطوری کنین.

بعد حبوبات رو می ذاریم روی حرارت ملایم تا پخته شه. هر وقت آبش تموم شد , اب جوشیده بهشون اضافه می کنیم.( من حبوبات رو به ترتیب اضافه می کنم, اول نخود رو می ذارم و وقتی کمی پخته شد , لوبیا و بعد از پخت لوبیا , عدس رو اضافه می کنم. چون نخود دیر پز و اگه همه رو با هم بذارم , حبوبات دیگه شکلشونو از دست می دن)

گندم هم می ذاریم تا کاملا پخته شه و هر ازگاهی هم می زنیم تا ته نگیره. اگر لازم بود , آب جوشیده بهش اضافه می کنیم.

بعد از پختن کامل گندم , اونو داخل مخلوط کن می ریزیم.( با می کوبیم)

داخل قابلمه جاداری,3 ق پیاز داغ , حبوبات پخته شده , گندم کوبیده شده رو اضافه می کنیم.

اسفناج ساطوری شده هم اضافه می کنیم و می ذاریم نیم ساعت روی حرارت کم بپزه تا جا بیوفته. اگه اب آش کمه , آب جوشیده بهش اضافه کنین. اگر هم آبش زیاد , در قابلمه رو باز بذارین و حرارت رو زیاد کنین.

وقتی آش جا افتاد , نمک غذا رو اندازه کنین و داخل کاسه بکشین و روشو با پیاز داغ , نعنا داغ و یا سیر داغ تزیین کنین.

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form