پیتزا رولی

سلام.

یه پیتزای خیلی خوشگل و دلبر!

برای این پیتزا از خمیر همیشگی که واقعا عالی هس استفاده کردم : خمیر عالی برای پیتزا , پیراشکی و ....

بعد از استراحت , خمیر رو به صورت تقریبا مربع باز کردم و روش سس قرمز خونگی زدم .

بعد یه کمی پنیر پیتزا ریختم و موادمو روش پهن کردم.( سوسیس کالباس ریز شده , قارچ , فلفل دلمه ای)

روش پنیر پیتزا ریختم و با احتیاط از یه کنار رولش کردم.

و بعد به اندازه های مساوی برش دادم.

برش ها رو داخل قالب چرب و آرد پاشی شده گذاشتم. ( زیاد نزدیک هم نذارین چون داخل فر , پف می کنه و بهم میچسبه)

یه کوچولو پنیر پیتزا اضافه اومد که روش ریختم.

و گذاشتم داخل فر از قبل گرم شده با 180  درجه دما.

و زمانی که آماده شد گذاشتم سرد شد و از داخل قالب در آورددم که واقعا اذیت شدم.

بعدش فک کردم که چرا اصلا تو این قالب درست کردم! خب ظرف پیرکس برای چیه واقعا؟!

بسیــــــــــــار عالی و نرم و لطیف شده بود. 

این عکس بالا رو خودم گرفتم ها! یه دستم رو دوربین بود یه دستم رو پیتزا :)

--- این مدل پیتزا رو می تونین به صورت تک نفر سرو کنین یعنی وقتی رول رو برش زدین , برش ها رو با فاصله از هم داخل سینی فر بذارین. اینجوری هر کدومشون یه پیتزا میشه :)

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form