نان روغنی

سلام.

نان روغنی جان خوشمزه و خوش بافت !

 

داخل این نون روغنی , از زنجبیل استفاده شده که کاملا طعمش مشخصه. اگه دوست ندارین می تونین حذف کنین یا مقدارشو کمتر بریزین.

 

مواد لازم :

آب ولرم : یک چهارم پ

شکر : 1 ق چ

پودر خمیر مایه : 1 ق چ

کره ی نرم : 120 گرم

ماست : 70 گرم

زنجبیل :  1 ق س

تخم مرغ : 1 عدد

نمک : یک چهارم ق چ

آرد : 300 گرم

 

رومال : 

زرده تخم مرغ : 1 عدد

شربت غلیظ : 1 ق چ

 

طرز تهیه :

این دستور به من 6 تا نون داد.

خمیر مایه و شکر رو به آب ولرم اضافه و مخلوط می کنیم . سرشو می پوشونیم و می ذاریم 10-15 دقیقه عمل بیاد.

کره ی نرم شده , تخم مرغ , ماست , زنجبیل و نمک رو با چنگال می زنیم و خمیر مایه عمل اومده رو بهش اضافه می کنیم.

آرد الک شده رو کم کم اضافه می کنیم و خوب ورز می دیم تا خمیر نرمی به دست بیاد.

 

می ذاریم خمیرمون 1-2 ساعت استراحت کنه تا حجمش دو برابر شه.

 

بعد از استراحت , خمیر رو یه کوچولو ورز می دیم و به هر شکلی که می خوایم در میاریم و می ذاریم داخل قالب یا سینی فر .

روشو می پوشونیم و می ذاریم 20-30 دقیقه استراحت کنه.

من چونه های مساوی گرفتم و گذاشتم روی کاغذ روغنی داخل سینی فر و چونه ها رو کمی با دستم فشار دادم.(فک کنم چونه هام اینجا 60 گرمی بود!)

 

روشو پوشوندم تا 30 دقیقه استراحت کنه و حجمش دو برابر بشه. بعد از استراحت :

 

با قالب دایره ای شکل , روشو قالب زدم و بعد هم رومال زدم.

---رومال : زرده تخم مرغ و شربت غلیظ رو مخلوط کردم. (برای شربت غلیظ می تونین چند ق شکر رو با یه مقدار خیلی کم آب روی حرارت بذارین تا شکر حل و غلیظ شه)

من برای رومال از شربت باقی مونده اینجا استفاده کردم :  تزیین خرما به شکل گل رز

می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 200 درجه حرارت به مدت 15 دقیقه. من طبق معمول چند ثانیه گریل هم روشن کردم.

نون ها رو بعد از پخت می ذاریم کمی سرد شه و بعد هم سریعا نوش جان می کنیم!

 

اینم بافت خوشگلش :

 

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form