شیرینی پاپاتیا(شیرینی عید)

سلام.

یه شیرینی خیییلی خوشمزه رو می خوام معرفی کنم به نام "شیرینی پاپاتیا" اسمش سخته ولی برعکس اسمش خوردنش اینقد راحته :)

همین اول کار بگم که این دستور , بهترین دستور شیرینی پاپاتیا هست! 

معمولا با این خمیر شکل گل درست می کنن. اما چون خمیرش خیییییلی باحاله هر چی شما دوست داشتین درست کنین.

من با یک چهارم مواد اصلی درست کردم که همین تعداد بالا رو بهم داد.

یه خواهش دارم از همتون !

و اونم اینکه اگه می خوان این شیرینی خییییلی خوشمزه رو درست کنین اصلا از رنگ استفاده نکنین. درسته با رنگ شکلش قشنگتر میشه اما به ضررش نمی ارزه! من شخصا زمانی از رنگ استفاده می کنم که واقعا مونده باشم. 

من خودم از کاکائو و زعفرون استفاده کردم.

یه خورده زعفرون رو توو چند قطره آب سرد حل کردم و بعد به خمیرم اضافه کردم. حالا توضیح می دم به جاش.

بریم سراغ مواد و طرز تهیه:

کره : نصف پ یا 125 گرم ( من از روغن جامد استفاده کردم)

پودر قند : نصف پ یا 75 گرم

تخم مرغ : 1 عدد

وانیل : یک هشتم ق چ

آرد : به میزان لازم

رنگ خوراکی : که چون شماها همتون قدر سلامتی هاتونو می دونین از کاکائو و زعفرون استفاده کنین.

 

طرز تهیه:

یه نکته!

من اینو متاسفانه ننوشتم بقیه جاها! و اونم اینکه همیشه برای شیرینی و کیک که می خواین درست کنین حتما همه موادتونو بیرون بذارین. که به دمای محیط برسه.

پودر قند و کره رو با قاشق مخلوط کنین و با همزن بزنین تا کم رنگ شه و حجمش 2 برابر شه. (من با روغن جامد درست کردم . اگه شما هم می خواین با روغن جامد درست کنین حتما اینجا رو بخونین

تهیه روغن صاف قنادی در منزل 

تخم مرغ و وانیل هم اضافه کنین و خوب بزنین.

اگه مث من با یک چهارم دستور یا نصف مواد می خوان درست کنین, تخم مرغ تونو با چنگال بزنین, وزنش کنین و بعد نصفش یا یک چهارمش رو استفاده کنین.(بدون وزن کردن هم می تونین چشمی این کارو انجام بدین.)

آرد رو الک می کنیم و کم کم می ریزیم داخلش و با نوک انگشت مخلوط می کنیم تا جایی که یه خمیر لطیف بهمون بده. که خیلی ناز میشه خمیرش.

حالا هر چند تا رنگی که دوست دارین داشته باشین , خمیرتونو به همون تعداد تقسیم می کنین.

اگه می خواین از کاکائو استفاده کنین, کاکائو رو مث آرد الک کنین.

من زعفرون هم که استفاده کردم , چون قاطی زعفرون آب بود , دوباره یه خورده آرد بهش اضافه کردم.

 

حالا مرحله وقت گیر ماجرا!

از خمیر گلوله های کوچولو بردارین و بذارین داخل سینی فر و شکل گل درست کنین. نیازی به چرب کردن سینی نیس(البته من با روغن جامد درست کردم . اگه خمیرتون چرب هست نیازی به چرب کردن سینی نیس!). گل ها رو با فاصله تو سینی بذارین.

یه نکته خیییلی مهم!!!

--- من پارسال گل هامو بزرگ کردم که متاسفانه موقع بیرون آوردن از فر , چند تا از گلبرگ هاش , کنده شد!

این دفعه کوچولو درست کردم که حتی یه دونه هم کنده نشد. کوچولو وقت گیر تر اما می ارزه!

و می ذاریم داخل فر به مدت 10 دقیقه با دمای 170 درجه! از جای فر تکون نخورین! 

مواظب باشین نباید تغییر رنگ بده ها!

نوش جونتون.

دیدگاه‌ها   

0 #1 فاطمه 1396-04-30 11:40
سلام ببخشید میخواستم بدونم که اگه روغن جامد رو همین جوری بریزیم اشکالی نداره؟
--------------------
پاسخ:
سلام عزیزم.
به نظرم اگه درست کنین خیلی بهتر آخه روغن صاف نشده , حباب داره و اندازه گیری تون دقیق نمیشه. علاوه بر اون تو کیفیت شیرینی تونم اثر می ذاره.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form