دکمه های چوبی(شیرینی عید)

سلام.

اومدم با یکی از شیرینی های عید به نام " دکمه های چوبی". مث شکلش که خیلی ناز , طعم خیلی خوبی هم داره. البته از شکل کار خودم تعریف نکردم ها! کلا شکلشون ناز :)

حتما امتحان کنین چون مطمئنم می ره تو لیست شیرینی های عیدتون. تازه طرز تهیه شم خیلی راحته!

من پارسال 2 تا سوراخ ایجاد کردم روی شیرینی و از روی این سوراخ تا اون سوراخ , با شکلات خط انداختم . مثلا دکمه دوخته شده بود. متاسفانه ازش عکس ندارم...

مواد لازم:

ارد : 280 گرم

کره : 125 گرم

پودر شکر : 125 گرم

تخم مرغ : 1 عدد

دارچین : نصف ق غ

کاکائو , زعفرون و رنگ : هر چقد دوست دارین.(اما از رنگ خییییییلی کم استفاده کنین)

طرز تهیه :

من اول با یک چهارم مواد درست کردم. بعد دیدم مهمون برام اومد و گفتم زشته , دوباره با یک چهارم دیگه هم درست کردم و کلا شد نصف مواد.

همه ی مواد رو با قاشق مخلوط کنین.

حالا با دست ورز بدین (کم) تا خمیر لطیفی به دست بیاد.

حالا تو نایلون کنین و بذارین داخل یخچال تا یک ساعت استراحت کنه.

بعد از یک ساعت ...

فرتونو روشن کنین. رو 180 بذارین.

هر تعداد که می خواین رنگ داشته باشین , خمیرتونو به همون تعداد تقسیم کنین. 

اعتراف می کنم این شیرینی با رنگ خییییییییییلی جلوه قشنگتری داره! اما خیلی کم رنگی درست کنین و وقتی که قاطی می کنین همون جلوه رو پیدا می کنه.

بیشتر با کاکائو و زعفرون درست کنین.

زعفرون رو تو چند قطره آب سرد حل کنین و به خمیرتون اضافه کنین(اگه اشتباهی اب زیادی زدین , اشکالی نداره یه خورده آرد اضافه کنین)

برای کاکائو هم که همین طوری بریزین روی خمیر و خوب ورز بدین.

برای رنگای دیگه هم همین طوری بریزین رو خمیر و خوب ورز بدین تا همه جا یه دست رنگی شه.

خب حالا ادامه ....

خمیر رو روی سینی باز کنین . سعی کنین قطرش 1 سانت بشه! نکته رو اخر می گم.

2 تا سر نوشابه با سایزای مختلف بر دارین. من یکی آب معدنی برداشتم و یکی هم سر نوشابه. یکی برزگ و یکی کوچیک.

با سر آب معدنی (همون بزرگه) قالب بزنین و بذارین داخل سینی فر. سینی فر نیازی به چرب کردن نداره!(البته من با روغن جامد درست کردم . اگه خمیرتون چرب هست نیازی به چرب کردن سینی نیس!)

حالا با سر نوشابه , روی شیرینی تونو یه فرو رفتگی کم ایجاد کنین.

و بعد هم با سیخ کباب یا هر چیز دیگه ای , 4 تا سوراخ ایجاد کنین. می تونین 2 تا هم ایجاد کنین اما 4 تا قشنگتر میشه.

و بعد بذارین داخل فر به مدت 10 دقیقه (شاید هم کمتر ) با دمای 170 درجه.

و بعد نوش جونتون.

خب حالا نکته ها!!!!

--- اول اینکه من بازم با روغن جامد درست کردم. اینجا رو حتما بخونین : تهیه روغن صاف قنادی در منزل

--- نکته مهم اینه که! حتما قطر همه شیرینی ها یکی باشه. مال من یکی نبود! برای همین چون بعضی ها نازک تر بود , زیرش بیشتر طلایی شد :)

--- به هیچ عنوان برای پخت شیرینی , از جای فر تکون نخورین و فقط چشم تون به فر باشه. خیلی زود تغییر رنگ می ده و دیگه اون موفع خیلی ضایع ست که بخوای بذاری جلو مهمون.

--- اصلا نباید تغییر رنگ بدن!

--- اگه می خواین با نصف مواد درست کنین , برای تخم مرغ , اول تخم مرغ رو تو ظرفی با چنگال بزنین. بعد وزنش کنین و نصفش رو استفاده کنین.

دیگه نکته ی دیگه ای به ذهنم نمیرسه. اگه رسید اضافه میکنم.

بازم می گم که طعمش خیییییییییییلی عالی بود.

اگه درست کردین حتما عکسشو بفرستین تا با نام خودتون تو سایت بزنم.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form