شیرینی بهشتی(شیرینی عید)

سلام.

پارسال با شیرینی بهشتی آشنا شدم. خواستم درست کنم اما انقد دستورش آدم رو حساس کرده بود , که راستش منم ترسیدم و درست نکردم و اعتراف می کنم که چه اشتباه بزرگی کردم :)

یه شیرینی خیییییییییییییلی نرم و پودری و خوشمزس. شیرینی که بذاری تو دهن باز میشه. 

بافت خمیر این شیرینی یه خورده سفت. یعنی می شه قالب زد اما اگه بخواین از ماسوره استفاده کنین باید روغن بیشتری بزنین. حالا در ادامه توضیحش رو می دم.

شاید این سفت بودنش بخاطر استفاده از روغن جامد به جای روغن قنادی باشه؟!!!

 مواد لازم :

پودر شکر : 200 گرم

روغن قنادی: 200 گرم (روغن جامد هم میشه ولی حتما اینجا رو بخونین روغن تون نباید نیمه جامد باشه! تهیه روغن صاف قنادی در منزل )

آرد سفید : 400 گرم 

روغن مایع : 50 گرم

وانیل ,  هل , کاکائو : کمی

طرز تهیه :

اول اینکه فر تونو روشن کنین.170 خوبه.

من با یک چهارم مواد درست کردم.

روعن قنادی یا همون روغن جامد رو با پودر شکر , با دور تند همزن خوب می زنیم به مدت 7 دقیقه تا کاملا سفید و پوک شه.

مال منم تقریبا سفید شد اما چون کم بود , زیاد تو عکس خوب نیوفتاد.

وانیل و پودر هل رو اضافه کنین و دوباره یک دقیقه بزنین(نمی خواد دور تند بزنین همون معمولی خوبه). من فقط هل اضافه کردم. 

حالا آرد رو الک می کنیم و به مواد اضافه می کنیم و با قاشق هم بزنین.

 

روغن مایع هم اضافه کنین و ورز بدین.

ابتدای توضیحم گفتم که خمیر این شیرینی سفت! می تونین قالب بزنین و از ماسوره استفاده نکنین!

اما اگه خواستین با ماسوره کار کنین باید یه خورده روغن مایع اضافه کنین و ورز بدین تا به خورد موادتون بره.

حالا داخل قیف می ریزیم و با فاصله داخل سینی فر شکوفه می زنیم.

سینی رو داخل فر از قبل روشن شده بذارین ,با دمای  170 به مدت 15 دقیقه. من زودتر برداشتم. باید چک کنین.

حالا چند تا نکته!

---  سینی نیازی به چرب کردن نداره.

--- روی شکوفه ها پودر پسته یا سیاه دانه می تونین بریزین.

--- اگه خواستین کاکائویی هم داشته باشین, همون موقعی که می خوان ارد رو اضافه کنین , خمیر رو دو قسمت کنین. به هر دو آرد اضافه کنین ولی از یکی به همون اندازه که کاکائو اضافه می کنین , آرد کم کنین.

من این کارو نکردم :) یعنی نصف خمیر رو که شکوفه زدم یادم افتاد که شکوفه قهوه ای ندارم برای همین یه خورده کاکائو (خیلی کم ) به خمیرم اضافه کردم  و شکوفه زدم :)

--- حالا یه نکته خیییییییییییییلی مهم!

بعد از اینکه سینی رو از فر آوردین بیرون , بذارین کامل کامل خنک شه و بعد از داخل سینی شیرینی ها رو بردارین! چون در غیر اینصورت میشکنه!

 --- روی شیرینی نباید تغییر رنگ بده.

نوش جونتون.

اگه شما هم درست کردین عکس کارتون بفرستین تا با نام خودتون تو سایت بذارم.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form