شیرینی پاپ پای (شیرینی عید )

سلام.

شیرینی پاپ پای درست کردم , شیرینی که وسطش مرباس.

یه شیرینی خیلی شیک که به نظرم بیشتر مخصوص بچه هاس! یا اگه برای عید درست کردین بدون چوب درست کنین که واقعا عااااااااااااالیه! 

برای روز ولنتاین هم می شه این شیرینی رو درست کرد.

خلاصه اینکه حتما امتحان کنین!

رویه شیرینی اونی نشد که می خواستم... اما طعمش عاااالی شد. اینو اگه قرار باشه برای عید درست کنین بدون چوب درست کنین اگه هم برای بچه ها می خواین درست کنین که حتما با چوب درست کنین که یاد آبنبات چوبی بیوفتن و کلی ذوق بزنن. تاز می تونین با قالب شکل دار براشون درست کنین.

طعم این شیرینی خیلی ترد و خوشمزس. اگه مربا ندارین بدون مربا درست کنین و به هر شکلی می خواین قالب بزنین آخه طعم خوبی داره. درست کنین متوجه می شین.

خب بریم سراغ مواد لازم :

آرد : 350 گرم

نمک : یک چهارم ق چ

شکر دانه ریز : 5 ق س(من شکر رو کوبیدم)

کره : 230 گرم

آب سرد : یک چهارم پ

مواد لازم برای تهیه فیلینگ :

مربای غلیظ : نصف پ (ولی به نظر من بستگی به قالب زدنتون داره!)

زرده تخم مرغ : 1 عدد

شیر : 1 ق چ

طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم.

آرد و نمک و شکر رو مخلوط می کنیم. و بعد کره رو اضافه می کنیم.

توی دستور اومده با همزن باید بزنیم ولی من با قاشق زدم آخه من از روغن جامد استفاده کردم,. برای روغن جامد اینجا رو حتما بخونین تهیه روغن صاف قنادی در منزل

کم کم یک چهارم پ آب رو اضافه کنین و 30 ثانیه ورز بدین. اگه اشتباهی اب زیاد ریختین , نگران نباشین آرد اضافه کنین.اگه هم آب کم بود و خمیر درست درمونی از آب در نیومد بازم اشکال نداره , آب اضافه کنین آخه نوع آرد ها با هم متفاوت!

خلاصه اینکه زیاد سخت نگیرین.

خمیر رو داخل سلفون قرار بدین و بذارین داخل فریزر به مدت 20 دقیقه!

بعد از 20 دقیقه...

فر رو روشن کنین رو 175 درجه.

خمیر رو باز کنین و قالب بزنین. من با لیوان زدم. شما با هر چی دوست دارین.

تو دستور اومده بود , خمیر رو نازک کنین و قالب بزنین اما زیاد نازک نکنین! که هم برای بلند کردنش به مشکل بر می خورین و هم سیخ روش خوب قرار نمی گیره و بعد از پخت چوب کنده میشه.

حالا داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازین و بذارین داخل سینی فر  . من چون با روغن جامد درست کردم نیازی به چرب کردن و کاغذ نبود. اما کاغذ بذارین چون ممکنه مربا ها بریزه بیرون!

روی هر دایره یه سیخ کباب بذارین. ( من سیخ رو نصف کردم و برای هر کدوم گذاشتم.) سیخ کباب رو خوب داخل خمیر فشار بدین , اگه خمیرتون خیلی نازک باشه چوب فیکس خمیر نمیشه!

 روی هر کدوم کمی مربا بریزین.(من مربای هویج و سیب ریختم :)

حالا دوباره روی مربا ها رو با یه لایه دایره دیگه بپوشونین و خوب لبه ها رو بهم وصل کنین تا مربا بیرون نزنه.

کناره هاشم برای اینکه خوشگل بشه با یه سیخ کباب یا هر چیز دیگه ای خط بندازین که از ساده بودن در بیاد.

حالا زرده تخم مرغ رو با شیر بزنین و روی هر کدوم از پاپ ها بمالین.

من از خود تخم مرغ استفاده کردم یعنی هم زرده و هم سفیده و دیگه از شیر استفاده نکردم.

بعد از رومال , روی هر کدوم رو با چاقو , سه سوراخ ایجاد کنین.

بذارین داخل فر به مدت 20-25 دقیقه. این شیرینی اولین شیرینی بود که مدت زمانش برای من , بیشتر از زمانی بود که در دستور گفته شده بود.تقریبا 30 دقیقه شد. تازه من گریل هم روشن کردم.

بازم شما چک کنین! فرها با هم فرق می کنه.

اینم 2 تا قلب برای من و همسری که ولنتاین نداشتیم...

اینم وسط شیرینی ها که شبیه پای سیب شده :)

نوش جونتون.

حتما درست کنین. اگه درست کردین عکس کارتونو بفرستین تا با نام خودتون تو سایت بذارم.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form