شیرینی دانمارکی(گل محمدی)

سلام.

بالاخره موفق شدم شیرینی دانمارکی درست کنم. آخه خیلی وقت بود می خواستم درست کنم که شرایط جور نمیشد.

شیرینی بسییییییار راحت و ساده ای هست. می گی نه! امتحان کن تا متوجه شی.

اگه توی نت بگردین هزار تا دستور گفته شده که بعضی هاش با خمیر هزارلا هست. این دستور من بدون خمیر هزارلا س و خمیرشو خودمون درست می کنیم.

مواد لازم  برای خمیر:

آرد : 700 گرم 

خمیر مایه فوری: 3 ق غ (اگه نداری اشکال نداره نکته شو گفتم)

شیر ولرم : 1 پ

تخم مرغ : 3 عدد

شکر : 110 گرم

روغن مایع : 1 پ

زعفران اب شده : نصف ق چ

وانیل : نصف ق چ

 

مواد برای کرم :

گلاب : 1 پ

شیر : 1 پ

شکر : 220 گرم 

آرد : 85 گرم

وانیل : 1 ق چ

 

طرز تهیه کرم:

من با یک سوم مواد درست کردم.

تمام مواد کرم رو با هم مخلوط می کنیم و بعد می ذاریم روی حرارت ملایم و مدام هم می زنیم تا غلیظ شه.

من به این غلظت که رسید زیر گاز رو خاموش کردم اما شما بذارین غلیظ تر از این بشه. آخه خوب انسجام نداره این مدلی !

حالا می ذاریم تا تو محیط آشپزخونه سرد شه و می ریم سراغ خمیر.

من خمیر رو با یک سوم مواد درست کردم.

اگه خمیر مایه فوری دارین که طبق این دستور عمل کنین:

ارد رو الک کنین و تمام مواد رو با هم مخلوط کنین تا خمیری بدست بیاد :)

همین !

حالا اگه خمیر مایه تون مث خمیر مایه من فوری نیس این کار رو بکنین:

شیر ولرم , خمیر مایه و یک ق غ شکر رو با هم مخلوط کردم و گذاشتم 10 دقیقه استراحت کرد.

بعد از استراحت تمام مواد رو به کمک قاشق مخلوط کردم و وقتی خمیری شکل شد خوب ورزش دادم.

بعد بازش کردم و به شکل مستطیلی در آوردم و از اون کرمی که درست کرده بودم به صورت نواری روش ریختم.

و بعد هم رولش کردم و برش دادم :

بعد گذاشتم داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته بودم :

شیرینی دانمارکی رو یه مدل دیگه هم در میارن یعنی اول خمیر رو به صورت دایره ای بازش می کنن و بعد به صورت قطری برش می دن تا به چند تا مثلث تقسیم شه . بعد داخل اون مثلث کرم می ریزن و رولش می کنن. این طوری :

حالا روشو می پوشونیم به وسیله پارچه تمیز و می ذاریم 1 الی 2 ساعت استراحت کنه. با گرمای الان همون 1 ساعت کافیه!

بعد از یک ساعت وحشت کردم وقتی دیدم انقد پف کرده :)

بعد به کمک یه تخم مرغ زده شده , روی شیرینی ها رو رومال می کنیم و کنجد می ریزیم .

می ذاریم داخل فر از قبل روشن شده به مدت 15 دقیقه (بستگی به فرتون داره) با دمای 175 درجه یا 170 درجه.

من مجبور شدم گریل رو روشن کنم. آخه زیرش طلایی تر تر شده بود و روش زیاد تعییری نکرده بود!

بعد از اینکه از فر در آوردین روی شیرینی هاتونو شربت بریزین. شربت هم همون شکر و آب حرارت دیده س.

ولی من این کار رو نکردم چون شیرینیش دیگه خیلی زیاد می شد.

این شیرینی بر خلاف تصورم یه شیرینی خیلی راحت و خوشمزه هست اما چند تا نکته رو لازم می دونم بگم:

نکته!!!!

--- اول از همه این که بذارین کرمتون خوب غلیظ شه.

--- اندازه شیرینی هاتونو کوچیک در بیارین. به نظرم شیرینی های من خیلی بزرگ شدن :)

--- برای مواد کرم , شکرش و گلابش یه خورده به نظرم زیادی بود! البته شاید ما زیادی حساسیم . ولی هم خودم احساس کردم و هم شوهری.

--- اگه اهل شیرینی جات هستین و قند ندارین و لاغر هستین , اون شربت هم آخر سر بریزین. به نظرم شیرینی دانمارکی تمام مزش به همون شربتش هس. که من این یه مورد رو برخلاف میل باطنی حذف کردم . ولی شاید دفعه دیگه شربت بزنم :)

انشاالله همیشه سالم باشین و شیرینی خوشمزه خونگی بپزین و بخورین.

نوش جان.

 

دوباره نوشت : سلام مجدد. من دوباره درست کردم و بازم عااااااااااااااالی شده. اما یه تجربه!

این دفعه برای مهمونی بردم و شربت زدم. با شربت خیییییییییییلی خوشمزه تر میشه. حرف قبلی (متن اول ) رو پس میگیرم و می گم حتما با شربت درست کنین , بی خیال رژیم و چاقی! :)

شربت هم :

یک سوم آب + یک سوم شکر رو روی حرارت گذاشتم تا خوب غلیظ شد. بعد شیرینی رو که از داخل فر در آوردم داخل یه ظرف دیواره دار گذاشتم ( من داخل تابه گذاشتم :) و بعد هم شربت رو روش ریختم. خوب شربت رو به خورد شیرینی ها دادم و واقعا عالی شد.

حتما امتحان کنین.

نوش جونتون.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form