شیرینی دانمارکی(گل محمدی)

سلام.

بالاخره موفق شدم شیرینی دانمارکی درست کنم. آخه خیلی وقت بود می خواستم درست کنم که شرایط جور نمیشد.

شیرینی بسییییییار راحت و ساده ای هست.

اگه توی نت بگردین چندین دستور گفته شده که بعضی هاش با خمیر هزارلا هست. این دستور من بدون خمیر هزارلا س و خمیرشو خودمون درست می کنیم.

مواد لازم  برای خمیر:

آرد : 700 گرم 

خمیر مایه فوری: 3 ق غ (اگه نداری اشکال نداره نکته شو گفتم)

شیر ولرم : 1 پ

تخم مرغ : 3 عدد

شکر : 110 گرم

روغن مایع : 1 پ

زعفران اب شده : نصف ق چ

وانیل : نصف ق چ

 

مواد برای کرم :

گلاب : 1 پ

شیر : 1 پ

شکر : 220 گرم 

آرد : 85 گرم

وانیل : 1 ق چ

 

طرز تهیه کرم:

من با یک سوم مواد درست کردم.

تمام مواد کرم رو با هم مخلوط می کنیم و بعد می ذاریم روی حرارت ملایم و مدام هم می زنیم تا غلیظ شه.

من به این غلظت که رسید حرارت رو خاموش کردم اما شما بذارین غلیظ تر از این بشه. آخه خوب انسجام نداره این مدلی !

حالا می ذاریم تا تو محیط آشپزخونه سرد شه و می ریم سراغ خمیر.

من خمیر رو با یک سوم مواد درست کردم.

 

شیر ولرم , خمیر مایه و یک ق غ شکر رو با هم مخلوط کردم و گذاشتم 10 دقیقه استراحت کرد.

بعد از استراحت تمام مواد رو به کمک قاشق مخلوط کردم و وقتی خمیری شکل شد خوب ورزش دادم.

بعد بازش کردم و به شکل مستطیلی در آوردم و از اون کرمی که درست کرده بودم به صورت نواری روش ریختم.

و بعد هم رولش کردم و برش دادم :

بعد گذاشتم داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته بودم :

شیرینی دانمارکی رو یه مدل دیگه هم در میارن یعنی اول خمیر رو به صورت دایره ای بازش می کنن و بعد به صورت قطری برش می دن تا به چند تا مثلث تقسیم شه . بعد داخل اون مثلث کرم می ریزن و رولش می کنن. این طوری :

حالا روشو می پوشونیم به وسیله پارچه تمیز و می ذاریم یک ساعت استراحت کنه (یا بیشتر) تا حجمش دو برابر شه.

بعد به کمک یه تخم مرغ زده شده , روی شیرینی ها رو رومال می کنیم و کنجد می ریزیم .

می ذاریم داخل فر از قبل روشن شده به مدت 15 دقیقه (بستگی به فرتون داره) با دمای 175 درجه یا 170 درجه.(چک کنین , خلال دندون بزنین داخل شیرینی , اگه چیزی نچسبید یعنی آمادست)

من مجبور شدم گریل رو روشن کنم. آخه زیرش طلایی تر تر شده بود و روش زیاد تعییری نکرده بود!

زمانی که شیرینی هاتون داخل فر هست , شما شربت تونو آماده کنین:

یک سوم پ آب + یک سوم پ شکر رو روی حرارت بذارین تا خوب غلیظ شه.(دستور شربت برای یک سوم دستور!!)

بعد شیرینی رو که از داخل فر در آوردین داخل یه ظرف دیواره دار بذارین ( من داخل تابه گذاشتم ) و بعد هم شربت رو روش ریختم. خوب شربت رو به خورد شیرینی ها دادم و واقعا عالی شد.

 

 

 

این شیرینی بر خلاف تصورم یه شیرینی خیلی راحت و خوشمزه هست اما چند تا نکته رو لازم می دونم بگم:

نکته!!!!

--- اول از همه این که بذارین کرمتون خوب غلیظ شه.

--- اندازه شیرینی هاتونو کوچیک در بیارین. به نظرم شیرینی های من خیلی بزرگ شدن.

--- برای مواد کرم , شکر و گلابش یه خورده به نظرم زیادی بود!

 

انشاالله همیشه سالم باشین و شیرینی خوشمزه خونگی بپزین و بخورین.

نوش جان.

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form