بیسکویت زنجبیلی

سلام.

این بیسکویتو من برای زمانی که می خوام با آیسینگ کار کنم درست می کنم.

هر بیسکویتی رو می شه با آیسینگ تزیین کرد اما من چون ار کره خوشم نمیاد مجبورم با روغن جامد کار کنم و چون دارم با روغن جامد کار می کنم بیسکویت انسجام کافی رو نداره! برای همین با این بیسکویت کارمی کنم.

مواد لازم :

آرد سفید: 250 گرم

آرد ذرت : 30 گرم ( همونی که زرد رنگه)

روغن قنادی : 100 گرم ( از این روغن استفاده کردم : تهیه روغن صاف قنادی در منزل)

پودر قند : 80 گرم

تخم مرغ : 1 عدد

بکبنگ پودر : یک چهارم ق م

زنجبیل : 1 ق س ( از این زنجبیل استفاده کردم : پودر زنجبیل خانگی )

 

طرز تهیه :

روغن و پودر قند رو با هم می زنیم تا زمانی که روشن و پوک شه.

تخم مرغ رو اضافه می کنیم و می زنیم.

زنجبیل , بکینگ پودر و آرد ذرت رو الک می کنیم و به مخلوط مون اضافه می کنیم.

آرد سفید هم کم کم اضافه می کنیم تا زمانی که مخلوط مون خمیری شکل شه.

حالا خمیرمونو بین دو تا کاغذ روغنی باز می کنیم و با وردنه بازش می کنیم و قالب می زنیم.

---- این خمیر نیازی به استراحت نداره!

و بعد هم داخل سینی فر می ذاریم و با دمای 180 درجه به مدت 8 دقیقه.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form