کیک تولد مدل لگو

سلام.

3 تا از نوه هامون متولد دی ماهن. با اختلاف چند روز. قرار بود جشن تولد هر سه رو یه روز بگیریم.

کیکش با من بود و نمی دونستم چه طرحی بزنم. چون هر سه شون پسرن خب اولین چیزی که به ذهنم رسید ماشین بود اما ماشین به نظرم خیلی تکراری بود.

دنبال یه چیزی می گشتم که هر سه شون دوستش داشته باشن!

بعد از کلی زیرو رو کردن علایق این سه تا خوشگل , به این نتیجه رسیدم که لگو هم برای این سه تا حکم ماشین رو داره!

تصمیم گرفتم کیک رو مدل لگو درست کنم ! و شد این :

برای این کیک از کیک موز و برای روکش کیک هم از فوندانت استفاده کردم که با این فوندانت کار کردم : فوندانت 3

کیکو داخل قالب مستطیل پختم و اینجوری برش زدم:

هر قسمت رو از وسط برش دادم به صورت افقی , لاشو خامه زدم و موز برش زده گذاشتم. ( خامم کم بود , ترسیدم کم بیاد که اومد! برای همین کم زدم )

بعد روی هم گذاشتم و روی هر کدومو خامه زدم و داخل یخچال گذاشتم. بعد از اینکه خودشو گرفت , دوباره خامه زدم تا تمیز شه. 

گذاشتم داخل یخچال و شروع کردم به کار کردن با فوندانت....

فوندانتمو به 3 قسمت مساوی تقسیم کردم و 4 رنگ کردم. البته من ذهنی تقسیم کردم . هر قسمت که لازم داشتمو بیرون می آوردم و رنگ می کردم. بقیه رو خوب داخل نایلون می ذاشتم تا هوا نگیره و خشک نشه.

فوندانتو روی پودر قند باز کردم و به شکل مستطیل در آوردم. روی وردنه پیچوندمش و به سطح کیک منتقل کردم.

با کمک دستم خمیرو روی کیک کشیدم تا بچسبه و هوا نره داخلش. کناره هاشم همین طور.

اضافات خمیر رو با کمک چاقو برش دادم و کیک رو با احتیاط روی سینی اصلی منتقل کردم.

چون کیک مستطیلی هس کناره هاشو اینجوری صاف کردم.

برش دادم دور تادورشو:

کناره های کار که تو عکس هم مشخصه , از وسط برش دادم 

یه طرفشو راحت به کیک زدم و اون طرف دیگه که اضافه داشت , اضافه شو برش دادمو انداختم بیرون و بقیه رو راحت گذاشتم روی کیک.

یعنی هر دو قسمت راحت کنار هم قرار گرفتن بدون اینکه روی هم قرار بگیرین و کار رو زشت کنن.

همه ی قسمتا رو درست کردم و شد این :

برای اون دایره های برجسته ی لگو, خمیر رو ضخیم پهن کردم و با در بطری نوشابه قالب زدم .

کل کار رو با کمک قلمو خیس می کردم و دایره هایی که قالب زده بودمو سر جاشون گذاشتم. چون سطح فوندانت خیس بود , دایره ها روی سطح کار چسبیدن! 

(فوندانت از طریق اب به هم می چسبه )

و بعدش هم یه نفس عمیق کشیدم و خدا رو شکر کردم!

البته این اعترافو بکنم که کارم خیلی تمیز نشد و یه ایرادایی داشت! مشکل اصلی این بود که گذاشتم آخر سر تمیز کاری های فوندانت رو بکنم که دیگه کار از کار گذشته بود و فوندانت خشک شده بود! 

--- درس عبرتی باشه برای شما!!! هر قسمت کار رو که انجام می دین همون جا ایرادای کارتونو بگیرین.

اینم برای اون دسته از دوستان گل که می گن فوندانت قابل خودرن نیس! ببینین چه نازک شده!

درسته نازک شده ولی خب منکر این هم نمیشم که تماما پودر قند! ولی واقعا این لایه نازک خوشگل با خامه خیلی می چسبه :) 

وقتی اینو درست کردم تا چند روز ذوق مرگ شده بودمو عکس نازک بودن فوندانتمو نگاه می کردم و با فوندانت بیرون که اصلا قابل خوردن نیس و خداتومن هم پول می گیرن مقایسه می کردم!!!!!

یه چیزی دیگه در مورد کیک! یه وقت فک نکنین کیکم سوخته ها! بد عکس :)

 اگه تمام نکات مربوط به فوندانتو رعایت کنین , فوندانت تون نازک میشه. ( لینک فوندانت رو بالا گذاشتم)

موفق باشین.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form