دسر مخصوص ماه مبارک رمضان ( ماقوت )

مواد لازم :

نشاسته : 1 ق غ

آب : 2 پ

شکر : 2 ق غ

گلاب : کمی

طرز تهیه:

1- نشاسته رو با یه لیوان آب سرد خوب حل می کنیم. که به صورت گلوله ای نباشه.

2- یک لیوان آب باقی مونده  و شکر رو اضافه می کنیم و می ذاریم روی شعله متوسط و مدام هم می زنیم تا گلوله ای شکل نشه.

3- زمانی که غلیظ شد و به اصطلاح جا افتاد , گلاب رو اضافه می کنیم. و بعد از 3-4 دقیقه شعله گاز رو خاموش می کنیم و سریع داخل ظرف مورد نظر می ریزیم.

 

این یکی از دسرهای خیلی خوشمزه ماه رمضون هست.

اگه شکرش کم بود بیشترش کنین! برای من همین اندازه شکر خوبه!

نوش جان.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form