دسر موزاییکی(خرده شیشه)

سلام.

یه دسر خییییییییییییییییلی لذیذ و خوشمزه. دسر موزاییکی یا خرده شیشه.

شکل قشنگی داره و مزه خیلی قشنگتر و البته به همون اندازه هم زحمت قشنگ :) ( من چون با بچه کوچیک درست کردم و کلی کار دیگه هم داشتم , شاید برای همین برام زحمت داشت!)

خب بریم سراغ مواد و طرز تهیه تا پسری بیدار نشده!

مواد لازم :

پودر ژله هر چند تا رنگی که دوست دارین. (من 4 تا رنگ گرفتم.پرتقال, موز, انگور , توت فرنگی)

برای اون قسمت سفید رنگ هم یا همون دسر پایه:

شیر : 3 پ

شکر : سه چهارم پ

خامه : 100 گرم

وانیل : 1 ق چ

پودر ژلاتین : 25 گرم

خب حالا طرز تهیه :

من با نصف مواد درست کردم. یعنی از هر بسته پودر ژله , نصف شو استفاده کردم و دسر پایه هم با نصف مواد درست کردم.که در مجموع یه ظرف پیرکس شد.

خب اول ژله ها و با یه لیوان اب جوش خوب حل کنین و روی بخار کتری بذاین تا شفاف شه. دیگه نیازی به اب سرد نیس!همون یک پ آب جوش کافیه چون می خوایم ژله سفتی داشته باشیم. ( من چون با نصف بسته درست کردم , نصف پیمانه هم اب جوش ریختم)

بعد که یکمی از داغی افتاد گذاشتم داخل یخچال تا خوب خودشو بگیره.

وقتی ژله ها بست به صورت مربع های کوچیک برش دادم و ریختم داخل ظرف بزرگتر (پیرکس)

گذاشتم داخل یخچال و شروع کردم به درست کردن قسمت سفید رنگ یا همون دسر پایه!

شیر و شکر رو روی حرارت بذارین تا شکر حل شه و بعد گاز رو خاموش کنین و بذارین یه کنار تا کامــــلا خنک شه!!!!! (حالا زیاد خنک هم نمیخواد بشه ولی ولرم مایل به سردی باشه :)

 وقتی مخلوط شیر و شکرمون سرد شد , خامه و وانیل رو اضافه کنین.

و بعد پودر ژلاتین رو با 5 ق غ آب سرد مخلوط کنین و بن ماری تا شفاف شه.

حالا  ژلاتین رو به مخلوط شیر و خامه اضافه می کنیم. دمای ژلاتین با شیر باید یکی باشه وگرنه می بره.

خب حالا....

همین دسر پایه رو می ریزیم داخل ظرف ژله مون و می ذاریم داخل یخچال تا خوب خوب خودشو بگیره.

بعد از سفت شدن کامل, برش دادم و داخل ظرف چیدمشون.

حتما درست کنین چون خیلی خوشمزه ست.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form