ژله هندوانه ای (شب یلدا)

سلام.

به مناسبت شب چله که دیگه داره کم کم از راه می رسه , گفتم یه ژله خوشگل درست کنم.

 

مواد لازم :

 ژله از هر رنگ یه بسته ( سبز , سفید , قرمز )

3 ق ماست یا شیر : اگه دوست داشتین که مات شه

 شکلات چیپسی

 

طرز تهیه :

برای این ژله نیاز به 3 تا ظرف با 3 سایز دارین.

حتما لازم نیس ظرف شیک و خوشگل داشته باشین. در کابینت تونو باز کنین و سه تا ظرف با سه سایز مختلف  رو بردارین. هر چی بود از هر جنسی اشکال نداره :)

من ظرف اصلیم قالب کیکم بود .

دو سوم ژله سبز رو بن ماری کردم با دو سوم پ آب جوش. وقتی کاملا حل شد گذاشتم سرد شد و بعد یه قاشق ماست قاطیش کردم و خوب مخلوط کردم.(باید ژله و ماست هم دما بشن وگرنه ماست به صورت تکه ای در میاد)

قالبمو کمی چرب کردم , و یه ظرف کوچیکتر داخلش گذاشتم و توشو پر آب کردم تا تکون نخوره ظرف کوچیکم.

اینجا رو عکس ننداختم مجبور شدم نقاشی بکشم :)

سبز قالبم هس و اون قرمز ظرف دومم که توشو پر آب کردم .اگه دیواره ظرف دومتون کوچیکه, به جای آب یه وسیله سنگین بذارین تا موقع تکون خوردن آب داخل ژله نریزه.

ژله رو ریختم داخل قالبم و گذاشتم داخل یخچال تا نیم بند شد. 

و بعد با چاقوی تیز کناره های ظرف وسطی رو برش دادم و جدا کردم. و شد این :

برای لایه بعدی ...

یک سوم آلوئه ورا با یک سوم آب جوش بن ماری کردم , و وقتی سرد شد , کمی شیر بهش اضافه کردم.

داخل قالبم یه ظرف ماست گذاشتم که توش پر آب بود.

و بعد خیلی آروم ژله رو ریختم داخل قالب. (همون قسمتی که خالیه) 

--- یه چیزی رو در نظر بگیرین!!! و اونم اینکه ! باید ژله هاتون هم سطح بشن. ممکنه ژله ای اضافه بیاد یا کم بیاد! برای من سفید و قرمزم یه کمی اضافه اومد.

می ذاریم داخل یخچال تا تقریبا ببنده.

وقتی بست ظرف ماست رو جدا کردم .

بعد رفتم سراغ ژله قرمز...

نصف ژله قرمز رو با نصف پ آب جوش بن ماری کردم. بعد از حل شدن و سرد شدن , یه قاشق ماست اضافه کردم. 

برای دونه های هندوانه , شکلات چیپسی ریختم. البته شکلات چیپسیو خودم درست کردم , شکلات رو بن ماری کردم و نقطه ای در آوردم :)

همون شکلات ها رو قاطی ژله سرد شده قرمزم کردم.

البته یه چیزی...

من چون ترسیدم شکلاتم باز شه , ژله رو گذاشتم نیم بند شد و بعد شکلات رو ریختم داخلش. 

و بعد ژله قرمز رو ریختم داخل قسمت سوم قالبم که خالی بود.

گذاشتم داخل یخچال تا ببنده.

بعد از اینکه بست , کناره هاشو با احتیاط و با چاقوی تیز برش دادم و بعد آوردم بیرون. من درسته در آوردم. شما برش بزنین بعد در بیارین. اینطوری راحت ترین.

نکته!!

--- هر لایه ژله نباید کاملا ببنده!!! باید نیم بند شه . اگه کامل ببنده , در نهایت ژله هاتون از هم باز می شه.( منظورم موقع خوردن و برش زدن  هس که باز میشه)

--- اگه دیدین ژله هاتون کاملا بسته , یه قاشق رو کمی گرم کنین و به کناره های ژله قبلی تون بکشین تا کمی باز شه و بعد ژله رو بریزین داخلش.

--- به جای ماست اگه از شیر استفاده کنین , بهتر!

--- سطح هر سه ژله باید یکسان باشه! 

شب یلدای خوبی داشته باشین.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form