مسقطی انار

سلام.

چند وقتی بود که تو نت زیاد می دیدم که مسقطی انار می ذارن. چند باری خواستم درست کنم ولی راستش هر دفعه یه حسی بهم می گفت خوب نمیشه و طعمش یه جوریه!

امروز دلو زدم به دریا و دست به کار شدم و وقتی خوردم دیدم دوباره این حس اشتباه کرده :)

واقعا خوشمزه بود یعنی اونی نبود که فک می کردم! فک می کردم اصلا قابل خوردن نباشه !!! 

البته از همین تریبون اعلام می کنم که شاید خیلی ها طعمشو دوست نداشته باشن ها! ولی خب به نظر من خوب بود.

 یه بار درست کنین اگه خوشتون اومد حتما بذرین تو لیست دسر های شب یلداتون.

 

مواد لازم :

آب انار : 1 پ

نشاسته : 2 ق غ

شکر : نصف پ

گلاب : 2-3 ق غ

کره : 10 گرم

 

طزز تهیه :

اول آب انار رو بگم.

اگه دستگاه مخصوص ندارین و موندین چطوری آب انار رو بگیرین , انارهاتونو دون کنین. بعد با ته لیوان بیوفتین به جونشون :) خوب فشارشون بدین. اینجوری آب انار خیلی خوب و تمیز دارین :)

 با 5 تا انار متوسط من یه لیوان آب گرفتم :

اینم تفاله هاش که خوب چلوندمشون.

بعد از گرفتن آب انار , موادمونو دم دست می ذاریم  و آماده می کنیم.

علاوه بر مواد , یه قالب کوچیک ( برای این اندازه مواد یه قالب کوچیک لازم) هم خوب چرب می کنیم.

آب انار رو نشاسته رو خوب با هم مخلوط می کنیم و وقتی که خوب باز شد , روی حرارت کم می ذاریم. حرارت کم!!!! و مدام هم می زنیم.

شکر رو اضافه می کنیم و بازم مدام هم می زنیم.

--- مزه رو بچشین , اگه دیدین شیرینیش کمه , دوباره شکر اضافه کنین.

کم کم می بینین حالا فرنی مانند شد . اون موقع گلاب رو اضافه کنین و بازم هم بزنین.

وقتی سفت تر از فرنی شد , کره رو اضافه می کنیم و حرارت رو خاموش می کنیم.

بازم هم می زنیم تا کمی از خرارت بیوفته و بعد داخل قالب میریزیم.

می ذاریم داخل یخچال تا خودشو بگیره .

بعد از اینکه آماده شد , کناره های قالب رو با دست مون جدا می کنیم , و بر عکس می کنیم داخل ظرف مون. خیلی راحت جدا میشه . 

یه چیز دیگه و اونم اینکه اگه دوست دارین برای مهمونی به صورت تک نفر سرو شه می تونین داخل ظرف پیرکس بریزین و بعد به صورت مربع برش بزنین. مثل این :

برای دفعه اول یا با نصف مواد درست کنین یا با خود دستور. اگه خوشتون اومد بعد چند برابر کنین.

نوش جونتون. شب یلداتون قشنگ.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form